ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Οι μη αδειοδοτήσεις βγήκαν σε καλό στον Πανιώνιο"

Ουζουνίδης: "Οι μη αδειοδοτήσεις βγήκαν σε καλό στον Πανιώνιο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, έθεσε ως στόχο ακόμη μια νίκη για να μπουν οι "κυανέρυθροι" στα play-offs, ενώ απέδωσε στη μη χορήγηση αδειοδοτήσεων το ελληνικό στοιχείο της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Μια ακόμη νίκη ζήτησε ο προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την ισοπαλία στα Ιωάννινα με αντίπαλο τον ΠΑΣ, ώστε οι "κυανέρυθροι" να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την πέμπτη θέση, η οποία οδηγεί στα play-offs. Τι είπε για το ελληνικό στοιχείο της ομάδας του, τη φάση του Μπακασέτα και την παραμονή του στους "κυανέρυθρους".

"Σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, θα μπορούσε ο ΠΑΣ να πετύχει το δεύτερο γκολ, αλλά θα μπορούσαμε κι εμείς να κλέψουμε τη νίκη στο τέλος. Δεν έγινε θεαματικό παιχνίδι με πολλές φάσεις, αλλά ήταν ωραίο τακτικά, με μονομαχίες, με αλλαγές σχηματισμών και στο τέλος πήραμε κάτι που θέλαμε πολύ και έχουμε και το αβαντάζ της ισοβαθμίας με τον αντίπαλο.

Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και χαζομάρας στην κόκκινη, αλλά αυτά συμβαίνουν με άπειρα παιδιά. Μπορεί σήμερα να ισοφαρίσαμε, αλλά σε άλλο παιχνίδι μπορεί να το πληρώσουμε αυτό. Πάντως, θα ήταν άδικο αν κερδίζαμε στο τέλος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, με εξαίρεση μία φάση του Ακόστα αν θυμάμαι καλά, δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, δεν συνέβη σε άλλο ματς ο ΠΑΣ να μην κάνει φάσεις στην έδρα του. Υστερήσαμε επιθετικά, αλλά ήταν καλός και ο αντίπαλος στην άμυνά του.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ και τον κ. Πετράκη που κάνει καλή δουλειά. Εμείς θέλουμε μία νίκη ακόμα για να παραμείνουμε στην 5η θέση".

Για το έντονο ελληνικό στοιχείο του Πανιωνίου είπε: "Οι μη αδειοδοτήσεις μας βγήκαν σε καλό. Είναι και νέα παιδιά εκτός από Ελληνόπουλα τα περισσότερα. Υπάρχουν μεταπτώσεις στην απόδοσή μας λόγω απειρίας, αλλά θα γίνουν καλύτεροι. Ο Πανιώνιος στηρίζεται στο ελληνικό στοιχείο και αν πάρουμε άδεια πάλι θα παίξουμε με Έλληνες".

Για τη φάση με το χέρι του Μπακασέτα: "Θα μπορούσε να το δώσει ο διαιτητής το πέναλτι, αλλά ο κ. Τζήλος ήταν πάρα πολύ καλός,σ' ένα ματς με πολλές μονομαχίες. Μας είχε παίξει και στην Τούμπα και τον θεωρώ από τους καλύτερους διαιτητές".

Για την ενδεχόμενη παραμονή του στους "κυανέρυθρους": "Θα το μάθετε, θα το ανακοινώσει η διοίκηση".

Photo credit: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ