STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ουζουνίδης: "Κακό παιχνίδι"

Ουζουνίδης: "Κακό παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Μαρίνος Ουζουνίδης και Μπάμπης Τεννές συμφώνησαν πως το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Ηρακλή είχε κακό θέαμα, με τον τεχνικό των Φαιάκων ωστόσο να πιστεύει πως η ομάδα τη άξιζε τη νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπαν οι προπονητές των δυο ομάδων, που στάθηκαν κυρίως στο κακό θέαμα που παρακολουθήσαμε στο ματς.

Μαρίνος Ουζουνίδης (προπονητής Ηρακλής): « Έγινε ένα πολύ μέτρο παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Η Κέρκυρα είχε πετύχει πέντε γκολ με αντεπιθέσεις με μας να τις της κόψαμε αλλά δεν ήμασταν καλοί στις κοντινές πάσες. Δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα αλλά να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που βρέθηκε στο πλευρό μας με μας όμως να μην τους το ανταποδώσαμε με την εμφάνισή μας».

Μπάμπης Τεννές (προπονητής Κέρκυρα): « Δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα για μας. Το γήπεδο δεν ήταν καλό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καθολική υπεροχή με κάποια ολιγωρία να μην μας επέτρεψε να προηγηθούμε. Η συγκομιδή μας είναι καλή μετά από πέντε ματς εκτός έδρας αν και σε περίπτωση που σήμερα θα έπρεπε μία ομάδα να κερδίσει αυτή ήμασταν εμείς».

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ