ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Ίσως χρειαστούμε παραπάνω από 3-4 παίκτες"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ πως πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα στην ομάδα και τόνισε ότι δεν τον νοιάζει να βλέπει καλούς παίκτες αλλά να βλέπει διάθεση.

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στην Λάρισα ο Μαρίνος Ουζουνίδης ο οποίος στη συνέχεια υποστήριξε ότι με αυτά που έχει δει ίσως ο Παναθηναϊκός χρειαστεί περισσότερες από 3-4 μεταγραφές.

Και αυτό γιατί ο ίδιος δεν θέλει να έχει μόνο καλούς παίκτες στην ομάδα του αλλά θέλει να έχει παίκτες που να δίνουν το 100% για την ομάδα τους ακόμα και αν σε ποιότητα δεν είναι τόσο καλοί.

Χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

"Δεν έγινε καλό ματς, αλλά ήταν δυνατό. Δεν είχε πολλές φάσεις και από τις δυο ομάδες και νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι δίκαιο, δεν ήταν αυτό που θέλαμε για εμάς, αλλά με βάση την απόδοση μας δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.

Δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν. Είχαμε και πολλά παιδιά σε άσχημη μέρα. Θα περίμενα σίγουρα περισσότερα από κάποιους παίκτες που είχαμε ξεκουράσει στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Οπότε δεν μπορούμε να ζητήσουμε πολλά πράγματα. Είναι φανερό ότι ήταν το όγδοο παιχνίδι που παίξαμε σε λίγες μέρες δεν είχαμε τα τρεξίματα που χρειαζόταν.

Εδώ θέλω να πω πως όταν λέω κάτι τέτοιο δε σημαίνει πως αναφέρομαι στον προηγούμενο προπονητή γιατί κάποιοι τα παρεξηγούν, νομίζω ότι αναφερόμαστε σε αυτούς που έφυγαν από την ομάδα. Αναφέρομαι σε αυτούς που είναι. Και αυτό που είπα μετά το παιχνίδι ότι δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια που έκαναν όχι την απόδοση, την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες σήμερα αναφέρομαι στο ότι και με τα προβλήματα που είχαμε θα περίμενα από κάποια παιδιά να είχαν τη διάθεση να βοηθήσουν αυτούς που ήρθαν σήμερα να αγωνιστούν.

Κάποιοι απ αυτούς μάλλον βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε εμείς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Και πρέπει να κινηθούμε πολύ γρήγορα τώρα στην διακοπή, να βρούμε παίκτες που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα και παίκτες που θα βοηθήσουν και τα παιδιά που έχουν διάθεση να παίξουν.

Δυστυχώς είναι πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε. Γιατί αυτό που βλέπεται μέσα στο γήπεδο δεν ξεκινάει μόνο από εδώ, πρέπει να αλλάξουμε λίγο τη νοοτροπία και τον τρόπο που θα σκέφτονται όλοι οι παίκτες που θα ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, περιμέναμε ότι θα παίξει δυνατά, θα κάνει την προσπάθεια της και της εύχομαι καλή συνέχεια".

Τι κρατάει στα συν από το διάστημα που είναι στην ομάδα και τι πετάτε, μιλάμε για μεγάλο αριθμό αλλαγών;
"Τα έχω συζητήσει ήδη με τον πρόεδρο για τις μεταγραφές. Είχα πει για 3-4 παίκτες, αλλά με αυτά που έχω δει ίσως χρειαστούμε παραπάνω. Δεν αναφέρομαι τόσο στην ποιότητα κάποιων παιδιών, αναφέρομαι στην διάθεση που έχουν να βοηθήσουν.

Όταν βλέπω ότι δεν υπάρχει διάθεση τι να το κάνω κάποιος να είναι καλός παίκτης; Καλός παίκτης για μένα είναι αυτός που βάζει το ταλέντο του για την ομάδα. Εμείς έχουμε κάποια θεματάκια σε αυτό το κομμάτι, σε αυτόν τον τομέα και πρέπει να το αλλάξουμε. Προτιμώ να έχουμε παίκτες με μικρότερη ποιότητα αλλά που να θέλουν να δώσουν το 100% μέσα στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα.

Το να κρατήσουμε τι να κρατήσουμε. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε αλλά σας είπα ότι με την απόδοση που είχαμε δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ