ΞΑΝΘΗ

Ουζουνίδης: "Ήμασταν καλύτεροι μέχρι το γκολ"

Ουζουνίδης: "Ήμασταν καλύτεροι μέχρι το γκολ"
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Στην εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη λήξη του αγώνα λέγοντας ότι αδικεί τη συνολική εικόνα των Ακριτών.

Πιο πολύ από την ήττα με 3-0 τον Μαρίνο Ουζουνίδη τον πείραξε η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του μετά το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού.

Όπως χαρακτηριστικά είπε οι παίκτες του σταμάτησαν ουσιαστικά να παίζουν και αυτό δεν ήταν σωστό.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ξάνθης είπε:

" "Χάσαμε ένα παιχνίδι με 3-0 που σε καμία περίπτωση δεν δικαιούμαστε να το χάσουμε. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι εμείς το ισοροπήσσαμε αλλά καμία ομάδα δεν είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και δικαίως πήγαμε με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος μέχρι τη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού θεωρώ ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι και η εικόνα του αγώνα έδειχνε ότι αν κάποιος έβαζε ένα γκολ αυτοί θα ήμασταν εμείς. Είχαμε καλύτερες προϋποθέσεις αλλά δεν τα καταφέραμε.

Μετά το γκολ του Παναθηναϊκού δείξαμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ στη νοοτροπία της ομάδας καθώς σταματήσαμε να παίζουμε. Μπορεί να χάσεις ένα παιχνίδι αλλά ο τρόπος με τον οποίο τελειώσαμε την αναμέτρηση αδικεί την εικόνα μας και τη προσπάθεια μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα εκτός του τελευταίου διαστήματος".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ