ΞΑΝΘΗ

Ουζουνίδης: "Δεν απειληθήκαμε"

Ουζουνίδης: "Δεν απειληθήκαμε"
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μοίρασε συγχαρητήρια για την πειθαρχία που επέδειξαν οι της Ξάνθη του στην Τούμπα και το ματς με τον ΠΑΟΚ

"Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για τον τρόπο που αγωνιστήκανε, για την πειθαρχία που επιδείξανε και το ποδόσφαιρο που παίξανε.

Δεν απειληθήκαμε, επιδιώξαμε να παίξουμε ψηλά και θα μπορούσαμε με μία καλύτερη πάσα να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ που θα έκανε πιο εύκολη τη ζωή μας. Κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας και πήραμε μία μεγάλη νίκη", είπε αρχικά ο τεχνικός της Ξάνθης.

Για τις διαφορές με το παιχνίδι του πρώτου γύρου: "Στο πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα γκολ πέναλτι, το διαχειρίστηκε καλά και ήταν άλλο παιχνίδι. Τώρα παίξαμε διαφορετικά, αυτό που θέλαμε ήταν να εμποδίσουμε τον ΠΑΟΚ να φτιάξει το παιχνίδι του. Από τη στιγμή που το κάναμε αυτό, είχαμε καλή μετάβαση στην επίθεση πήραμε δίκαια το παιχνίδι. Είναι μία σπουδαία νίκη για την ομάδα μου".

Για τις πολλές μεταγραφές της Ξάνθης φέτος: "Το καλοκαίρι όταν σχεδιάζεις την ομάδα, κοιτάς αλλιώς τα πράγματα, δεν μας βγήκαν και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε πολλά. Απ ότι φάνηκε δεν ήταν μεγάλος ο αριθμός των παικτών για να έχουμε επιλογές που πρέπει. Από τη στιγμή που δεν μας πήγαν τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικό να προχωρήσουμε σε πολλές αλλαγές"

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ