ΞΑΝΘΗ

Ουζουνίδης: "Αφιερωμένη η νίκη στους φιλάθλους μας"

Ουζουνίδης: "Αφιερωμένη η νίκη στους φιλάθλους μας"
INTIME SPORTS

Ο Μαρινός Ουζουνίδης αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΣ στον φιλάθλους της Skoda Ξάνθη. Τι είπε για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας

Στους φιλάθλους της Skoda Ξάνθη που δεν κατάφεραν να βρεθούν στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων, αφιέρωσε τη νίκη ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Ακριτικής ομάδας, τόνισε πως στην συνέχεια θα προωθήσει αρκετά νέα παιδιά και για τον λόγο αυτό θέλει τη νίκη και στο επόμενο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

" Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας που ξεκίνησαν να έρθουν και τους γύρισαν πίσω. Κρίμα που δεν είδαν αυτό το αποτέλεσμα που το χρειαζόμασταν. Σε προηγούμενα παιχνίδια εκτός έδρας είχαμε φτάσει κοντά στη νίκη, αλλά από ατυχία δεν τα καταφέρναμε. Δεν ήμασταν πολύ ποιοτικοί, αλλά σίγουρα πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που μας απείλησε κυρίως από στημένες φάσεις. Θέλαμε να το αποφύγουμε, αλλά δόθηκαν πολλά φάουλ. Όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν και καλύτεροι. Εκμεταλλευτήκαμε τη νευρικότητα του αντιπάλου και μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν πολύ σήμερα και δικαιούνταν τη νίκη και για τις προηγούμενες εμφανίσεις που είχαν πραγματοποιήσει. Θέλουμε στη συνέχεια να είμαστε ήρεμοι για να προωθήσουμε αρκετά νέα παιδιά. Μακάρι να κερδίσουμε και το επόμενο για να είμαστε ακόμα πιο άνετοι".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ