ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα"

Ουζουνίδης: "Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα"
ΟυζουνίδηςΟυζουνίδης INTIME SPORTS

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Πανιωνίου στην Τούμπα στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το φινάλε του ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και τη διαιτησία του αγώνα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συν τοις άλλοις ανέφερε ότι το πέναλτι που υποδείχθηκε υπέρ του Παπαδόπουλου, περισσότερο το κέρδισε ο έμπειρος επιθετικός, παρά ήταν.

"Η ομάδα μας αδικείται από το αποτέλεσμα. Ημασταν δημιουργικοί, φτάσαμε στο σημείο ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ να είναι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, αλλά αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να υπάρχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών μου και τακτικά ήμασταν καλοί και ευκαιρίες φτιάξαμε.

Δυστυχώς, όμως, για εμάς δύο στιγμές αδράνειας, γιατί τα στημένα είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης, μας κόστισαν. Παρόλα αυτά εμείς ήμασταν αυτοί που κάναμε τις ευκαιρίες, αλλά ο αντίπαλος με ένα πέναλτι που περισσότερο το κερδίζει ο επιθετικός, επικράτησε. Δεν πρέπει να μένουμε, πάντως, εδώ, πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου και πρόσθεσε:

“Νομίζω ότι ήταν πιο καθαρή φάση το δικό μας πέναλτι. Οπως και να έχει στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι. Ηταν μέρος της τακτικής μας να δώσουμε χώρο στον ΠΑΟΚ, βγάλαμε τις φάσεις αλλά δυστυχώς δεν τις τελειώσαμε. Μη μένουμε στο πέναλτι η ουσία είναι ότι χάσαμε, εμείς δημιουργούσαμε στο παιχνίδι, όμως, χάσαμε. Δεν ήμασταν αποφασιστικοί όταν πηγαίναμε πάνω στην μπάλα. Οσο και να το δουλέψεις αυτό, είναι η συγκέντρωση που έχεις εκείνη την στιγμή”.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ