BUNDESLIGA

Ουνιόν - Λειψία 2-1: Οι Βερολινέζοι υπέταξαν τους αδύναμους εκτός έδρας ταύρους

Ουνιόν - Λειψία 2-1: Οι Βερολινέζοι υπέταξαν τους αδύναμους εκτός έδρας ταύρους
PRINT SCREEN YOUTUBE

Η Ουνιον επιβλήθηκε 2-1 της Λειψίας στο εναρκτήριο ματς της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την περασμένη εβδομάδα υπέστη οδυνηρή ήττα στην Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ με γκολ στο 90+5, όμως η Ουνιόν επέστρεψε στη βάση της για να αρχίσει την προετοιμασία της για το ματς με την Λειψία έχοντας τρία ατού.

Το πρώτο ήταν πως στα 23 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα είχε χάσει μόνο από την Μπάγερν, το δεύτερο πως η τελευταία φορά που υπέστη δύο σερί ήττες στην Bundesliga ήταν τον Ιανουάριο του 2021 και το τρίτο πως απέναντί της θα έβρισκε μία ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για 9 διαδοχικά ματς.

Το φινάλε βρήκε την στατιστική να... δικαιώνεται, με την Ουνιόν που αγωνίζεται φέτος στο Conference League να ρίχνει στο καναβάτσο με 2-1 την Λειψία του Champions League και να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο, που την εκτόξευσε στην 4η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας στην 8η την αντίπαλό της.

Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 6' με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή του Αβονίγι αλλά την απάντηση να έρχεται επτά λεπτά αργότερα από την Λειψία, με τον Ενκουνκού να δοκιμάζει μακρινό σουτ και τον κίπερ Λούτε να βλέπει τη μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 57ο λεπτό και είχε την υπογραφή του Μπάουμγκαρτλ, με τον αμυντικό των Βερολινέζων να επωφελείται από μία φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ και με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή να γράφει το τελικό 2-1.

ΟΥΝΙΟΝ: Λούτε, Φρίντριχ, Κνόχε, Μπάουμγκαρτλ, Ρίερσον, Μπέκερ (79' Μπέχρενς), Κεντίρα, Πρέμελ, Γκίσελμαν, Αβονίγι (79' Βόγκλσαμερ), Κρούζε (72' Χαραγκούτσι)

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Μουκιέλε, Κλόστερμαν (70' Σιμάκαν), Γκβάρντιολ, Χένριχς (74' Φόρσμπεργκ), Λάιμερ (70' Καμπλ), Άνταμς, Ανχελίνο, Σομποσλάι (70' Μπρόμπι), Ενκουνκού, Αντρέ Σίλβα

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ