ΑΡΗΣ

Ούμπιντες: "Δεν υπάρχει καμία παράβαση στην αποβολή μου"

Ούμπιντες: "Δεν υπάρχει καμία παράβαση στην αποβολή μου"
INTIME SPORTS

Ο Χαβιέ Ούμπιντες τα είχε με τον διαιτητή Μήτσιο μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού του Άρη στο "Γεντί Κουλέ" επί του ΟΦΗ με 1-0 με το γκολ του Γιαννιώτα.

Ο Αργεντινός μέσος στις δηλώσεις του στάθηκε στην φάση που δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη την οποία όπως υποστήριξε αδίκως αντίκρισε ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και το τι είπε στον ρέφερι της αναμέτρησης.

Όσο για τον Κάρλος Τόχα ο Κολομβιανός μέσος του Άρη έκανε λόγο για μία σκληρή μάχη και μία μεγάλη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε μία δύσκολη έδρα.

"Η πρώτη κίτρινη κάρτα που δέχθηκα ήταν απολύτως σωστή και δικαιολογημένη. Ωστόσο, στη φάση που δέχθηκα τη δεύτερη κάρτα, δεν υπάρχει καμία παράβαση! Δεν ακούμπησα καν τον αντίπαλο, ούτε πριν πέσει ούτε την ώρα που έπεφτε.

Ήταν άδικη η αποβολή μου και το είπα και εκείνη την στιγμή στο διαιτητή. Του είπα ότι το βράδυ θα δει στην τηλεόραση το λάθος του", είπε ο Ούμπιντες με τον δημιουργό του γκολ της νίκης του Άρη να στάθηκε και στην νίκη επί του ΟΦΗ.

"Τρέξαμε πολύ, παλέψαμε πολύ και πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Κερδίσαμε μία φορμαρισμένη ομάδα σ' ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, όπου ο ΟΦΗ είχε κερδίσει την ΑΕΚ, αλλά και τον Εργοτέλη στο ντέρμπι της Κρήτης".

Κι όσο για την σημασία της υποστήριξε: "Χρειαζόμασταν αυτήν την νίκη. Τώρα, φεύγει το βάρος από πάνω μας και μπορούμε να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Αρχίζει ένα νέο πρωτάθλημα για μας".

Από την πλευρά του ο Τόχα σημείωσε: "Δώσαμε σκληρή μάχη για να πάρουμε αυτή τη νίκη, που μας κάνει πολύ χαρούμενους. Είναι μια μεγάλη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σ' έναν δύσκολο αντίπαλο.

Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν πολύ διαφορετική στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος είχαμε καλή κυκλοφορία και παρότι δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, εκμεταλλευτήκαμε μία από αυτές και βάλαμε το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από την ένταση και από τις πολλές δυνατές μάχες, που είχαν να κάνουν με τον τρόπο ανάπτυξης του αντιπάλου. Ο ΟΦΗ είχε ψηλούς, σωματώδεις παίκτες και έπαιζε με βαθιές μπαλιές, θέλοντας να παίρνει κεφαλιές ή ριμπάουντ, ώστε να φανεί απειλητικός. Κι εμείς, όμως, δώσαμε τις μάχες μας και τελικά βγήκαμε νικητές".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ