ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ούγκο: "Ο Τερίμ είναι καθηγητής, ο Μπακασέτας θα βοηθήσει με την ποιότητά του, να τιμήσω αυτό το βαρύ έμβλημα"

Ο Βίτορ Ούγκο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Βίτορ Ούγκο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε το VIDEO τις πρώτες δηλώσεις του Βίτορ Ούγκο, αφού υπέγραψε στους πράσινους, με τον 32χρονο Βραζιλιάνο να τονίζει πως θα κάνει τα πάντα να τιμήσει τα χρώματα της φανέλας του τριφυλλιού.

Ο Βίτορ Ούγκο αποτελεί από την Τρίτη (23/1) το πέμπτο απόκτημα του Παναθηναϊκού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τους πράσινους να ανακοινώνουν την απόκτησή του από την Μπαΐα.

Στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα του "τριφυλλιού" μίλησε για τους στόχους του στην ομάδα, το γιατί αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση των πράσινων, τον Φατίχ Τερίμ, και ότι θα συνεργαστεί ξανά με τον Τάσο Μπακασέτα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να δεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού:

"Βρισκόμουν στη Βραζιλία όταν έφτασε η πρόταση του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησα να παρακολουθώ την ομάδα στο πρωτάθλημα, να μαθαίνω για την ιστορία της. Μίλησα με φίλους και πήρα θετικές απόψεις για την ομάδα. Αισθάνθηκα καλά. αισθάνθηκα Πράσινος κι ότι μπορούμε να φτιάξουμε μαζί μία πολύ όμορφη ιστορία".

Για το τι έμαθε για τον Παναθηναϊκό:

"Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, έχει φιλάθλους με πολύ πάθος και παίζει πάντα για να κερδίζει το πρωτάθλημα. Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μεγάλη ιστορία. Βρίσκομαι εδώ για να αποτελέσω μέρος της ιστορίας και να την κάνω ακόμα ομορφότερη".

Για το αν μίλησε με κάποιους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό ή τον Αράο και τον Μπερνάρ, οι οποίοι αγωνίζονται τώρα στην ομάδα:

"Μίλησα με τον φίλο μου, τον Ντορίβα, ο οποίος έπαιξε πολλά χρόνια εδώ στην Ελλάδα. Μου μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον σύλλογο, για τα άτομα και την Ελλάδα. Είναι φίλος και με τον κ. Παπαδημητρίου. Με την οικογένεια του Ντορίβα έμαθα τα πάντα, μέχρι και ένα ελληνικό τραγουδάκι, γιατί παντρεύτηκε Ελληνίδα και τα παιδιά του γεννήθηκαν εκεί. Όταν ήμασταν στην Αμέρικα μού είχε μάθει ένα παιδικό τραγούδι. Έτσι έμαθα το τραγούδι και μου άρεσε πολύ. Επίσης, μίλησα και με τον Αράο, όχι με τον Μπερνάρ. Ο Αράο έχει οικογένεια, όπως κι εγώ, έχει παιδιά. Ήθελα να ξέρω πληροφορίες για την πόλη, τον σύλλογο. Κατάλαβα την ποιότητα που έχει η ομάδα. Μου είπε επίσης, ότι στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Θέλω να βοηθήσω γι' αυτό ήρθα εδώ".

Για το αν η παρουσία του Φατίχ Τερίμ έπαιξε ρόλο στην απόφασή του:

"Ναι. Ο καθηγητής Τερίμ, για τον οποίο τρέφω μεγάλο σεβασμό, είναι άνθρωπος με τον οποίο ποτέ δεν συνεργάστηκα, αλλά έπαιξα αντίπαλός του. Αυτός ήταν στη Γαλατάσαραϊ, εγώ στην Τράμπζονσπορ. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον προπονητής κι έχω μεγάλη χαρά που θα συνεργαστούμε. Είδα ότι έχει δουλέψει στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκα για δύο χρόνια. Οπότε έχω αίσθηση τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και στις προπονήσεις. Ελπίζω να μπορέσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα σε προπονήσεις κι αγώνες".

Για το πώς αισθάνεται που θα ξαναπαίξει μαζί με τον Τάσο Μπακασέτα:

"Πολύ χαρούμενος. Ο "Μπάκα" είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας πραγματικός φίλος που έκανα στην Τουρκία. Με βοήθησε πολύ εκεί, γιατί μιλάει πολύ καλά αγγλικά, καλύτερα από μένα, αλλά και ισπανικά. Φτάσαμε σχεδόν ταυτόχρονα στην Τράμπζονσπορ και θα είμαστε κι εδώ πάλι μαζί, στη χώρα του. Πιστεύω εδώ θα με βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει με την ποιότητά του την ομάδα, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, έχει καλά τελειώματα. Θα κάνουμε σπουδαία δουλειά κι εδώ όπως κάναμε στην Τουρκία, όπου κατακτήσαμε τον τίτλο. Το ίδιο επιθυμώ να συμβεί κι εδώ".

Θα αγωνιστεί σε 3η διαφορετική χώρα και ομάδα στην Ευρώπη μετά από Φιορεντίνα και Τράμπζονσπορ. Για το τι προσδοκά να πετύχει;

"Εδώ στόχος είναι να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους μπορούμε. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κατακτήσουμε νίκες και βαθμούς. Θα είναι ακόμα μία εμπειρία εκτός Βραζιλίας. Η οικογένειά μου έμεινε δύο χρόνια στην Ιταλία και άλλα δύο στην Τουρκία και μας αρέσει πολύ η ζωή εκτός Βραζιλίας. Έμαθα πολύ καλές πληροφορίες για τη ζωή στην Ελλάδα, ότι ο τρόπος ζωής μοιάζει πολύ με της Βραζιλίας, ότι τα άτομα είναι θερμά. Ελπίζω να έχω πολλά θετικά συναισθήματα για την παρουσία μου εδώ".

Για το τι μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σε αγωνιστικό επίπεδο:

"Είμαι ένας παίκτης που δίνεται στην ομάδα. Αγωνίζομαι με ένταση, δύναμη, φυσική κατάσταση κι ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ αμυντικά, αλλά κι επιθετικά, πετυχαίνοντας γκολ. Στην καριέρα μου έχω σκοράρει σημαντικά γκολ και ουσιαστικά θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τιμήσω τα χρώματα της φανέλας που φοράω και γι' αυτό το βαρύ έμβλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ