Ουζουνίδης: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπομονή τους, ξέραμε ότι ο Μεντίλ θα μας δώσει λύσεις”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του διπλού του Άρη στη Λαμία μίλησε για το πώς εξελίχθηκε στο παιχνίδι στη Φθιώτιδα, για την επιστροφή των "κίτρινων" στις νίκες και για τα χαρακτηριστικά του Χαζμά Μεντίλ.
Ο Λορέν Μορόν έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί του Άρη στη Stoiximan Super League, καθώς σκόραρε δις στη Λαμία και έδωσε τη νίκη στους “κίτρινους” με 2-0.
Μετά το φινάλε του ματς ο προπονητής του Άρη, Μαρίνος Ουζουνίδης, στα λόγια του στην κάμερα της COSMOTE αναφέρθηκε στον Χαμζά Μεντίλ, που στο ντεμπούτο του έβγαλε ασίστ για το πρώτο τέρμα του Μορόν, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στους παίκτες του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη
Για το ματς: “Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι και γιατί έχουμε όλα αυτά τα προβλήματα, πάλι είδατε πως σήμερα ξεκινήσαμε με τραυματισμό.
Αυτό που είπα και πριν το ματς είναι ότι σήμερα δεν ήταν τόσο σημαντικό για εμάς το εάν θα παίξουμε καλά ή όχι, καθώς αυτό που θέλαμε ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί είχαμε μείνει πίσω.
Παρουσιάζουμε μία βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια, όμως αυτό που μας έλειπε ήταν το αποτέλεσμα που θα μας κάνει να αρχίσουμε να παίζουμε πιο καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, που πράγματι είχαν την υπομονή. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να κρατήσουμε λίγο παραπάνω την μπάλα.
Ο αντίπαλος μας περίμενε στο δικό του μισό και σε αυτές τις περιπτώσεις παρασύρεσαι και δέχεσαι αντεπιθέσεις. Η Λαμία είχε 1-2 φάσεις, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια”.
Για τον Μεντίλ: “Τον ξέρουμε τον Χαμζά, για αυτόν τον πήραμε. Είναι ένα πολύ επιθετικό μπακ, ξέραμε ότι θα μας δώσει λύσεις απέναντι σε κλειστές άμυνες και αυτόν τον λόγο αποκτήθηκε”.