STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ούτε την Πέμπτη (21/1) το Λεβαδειακός – Ατρόμητος

Λεβαδειακός, χιόνι, γήπεδο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωσή της η Super League κατέστησε σαφές ότι το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητου, που αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, δεν θα διεξαχθεί ούτε την Πέμπτη (21/1), αλλά θα οριστεί εκ νέου από την ίδια.

Ούτε την Πέμπτη (21/1) θα γίνει η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο για την 16η αγωνιστική της Super League. Αρχικά η αναμέτρηση ήταν να γίνει αρχές Ιανουαρίου, αλλά είχε αναβληθεί για την Τετάρτη (20/1) λόγω κακοκαιρίας.

Την Τετάρτη ωστόσο το δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς είχε καλυφθεί με χιόνι, με αποτέλεσμα να αναβληθεί για δεύτερη φορά. Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας πως το ματς δεν θα γίνει την Πέμπτη (21/1), όπως είχε διαρρεύσει ότι μπορεί να γίνει.

Αναλυτικά: “Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και αφού ελήφθησαν υπόψη τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου, ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 21.01.2016, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το έστρωσε στο γήπεδο του Λεβαδειακού

Πάει για νέα αναβολή το Λεβαδειακός-Ατρόμητος

Αναβλήθηκε ξανά το Λεβαδειακός-Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ