STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το έστρωσε στο γήπεδο του Λεβαδειακού

Το έστρωσε στο γήπεδο του Λεβαδειακού
Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Δύσκολα θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο, αφού το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς έχει καλυφθεί από πυκνό χιόνι (φωτογραφίες).

Στις 17:15 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο για την 16η αγωνιστική. Το παιχνίδι ήταν να γίνει στις αρχές Γενάρη, όμως εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων αναβλήθηκε για σήμερα (20/1).

Ο καιρός όπως φαίνεται έχει άλλα σχέδια και δύσκολα θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι και απόψε! Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβασε ο Sport24 Radio 103.3, Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς έχει καλυφθεί από πυκνό χιόνι.

Μάλιστα ο καιρός δεν αναμένεται να βελτιωθεί το μεσημέρι, οπότε μόνο με θαύμα θα γίνει το παιχνίδι. Μάλιστα λίγο αργότερα η ΠΑΕ Λεβαδειακός με επίσημη τοποθέτηση ξεκαθάρισε:

"Το δημοτικό στάδιο έχει καλυφθεί από χιόνι, αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής χιονόπτωσης στην πόλη, πράγμα που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη τη διεξαγωγή του σημερινού εξ’ αναβολής αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο Αθ.

Την οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή θα λάβει ο διαιτητής της αναμέτρησης, ωστόσο όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες πολύ δύσκολα θα είναι θετική".

Όπως βλέπετε, το έχει στρώσει στην Λειβαδειά! Πιθανότατα να αναβληθεί πάλι ο αγώνας Λεβαδειακός - Ατρόμητος!

Posted by SPORT 24 Radio on Wednesday, 20 January 2016
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ