Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Κλαμπ Μπριζ 1-2: Με υπογραφή Τζόλη κατέκτησε με ανατροπή το Σούπερ Καπ

Η Κλαμπ Μπριζ κατέκτησε το βέλγικο Σούπερ Καπ και πρώτο τρόπαιο της σεζόν με ανατροπή 2-1 επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, που είχε φυσικά την υπογραφή του Χρίστου Τζόλη.
Ο Χρήστος Τζόλης, που ξεκίνησε βασικός στο βέλγικο Σούπερ Καπ, με γκολ και ασίστ οδήγησε την Κλαμπ Μπριζ στην ανατροπή με 2-1 επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και την κατάκτηση του βέλγικου Σούπερ Καπ.
Η Κλαμπ Μπριζ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15ο λεπτό του ματς, αλλά ο Έλληνας διεθνής κέρδισε πέναλτι, το οποίο και ανέλαβε να εκτελέσει.
Έστησε τη μπάλα στα 11 βήματα και με εύστοχη εκτέλεση ισοφάρισε για την ομάδα του στο 31ο λεπτό του ματς, κάνοντας το 1-1.
Ωστόσο, ο Τζόλης δεν σταμάτησε εκεί, αλλά στο 45+1′ μοίρασε ασίστ στον Φανάκεν, ο οποίος έκανε το 1-2, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε. Κάπως έτσι, η Κλαμπ Μπριζ κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και 18ο της διοργάνωσης.