ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουναχί: Συμφωνία Ζιρόνα – Μαρσέιγ για τον Γάλλο, το ποσό που θα βάλουν στα ταμεία τους οι Μασσαλοί

EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Μορέτο, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Αζεντίν Ουναχί, θα συνεχίσει στη Ζιρόνα, καθώς η ισπανική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ.

Στην Ισπανία θα μετακομίσει σύντομα ο Αζεντίν Ουναχί, καθώς όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζιρόνα.

Η ισπανική ομάδα τα βρήκε με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του 25χρονου, με τους Μασσαλούς να αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 6 εκατ. ευρώ, ενώ θα διατηρήσουν και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ουναχί βρέθηκε στη Μασσαλία μετά από το εκπληκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 που είχε κάνει με το Μαρόκο. Η Μαρσέιγ είχε πληρώσει πάνω από 10.000.000 ευρώ για να τον έχει αλλά οι δύο πλευρές δεν… κόλλησαν ποτέ.

Στη συνέχεια ο Μαροκινός ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και όπως φαίνεται τώρα θα παίζει τη νέα σεζόν στο πολύ υψηλό επίπεδο του ισπανικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ