VIRAL

Όταν ο Λοράν Μπλαν μάρκαρε τον Αντρέα Παλομπαρίνι σε προπόνηση της Ίντερ

Όταν ο Λοράν Μπλαν μάρκαρε τον Αντρέα Παλομπαρίνι σε προπόνηση της Ίντερ
GAZZETTA DELLO SPORT

Με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, η "Gazzetta dello Sport" παρουσίασε ένα αφιέρωμα στον δημοσιογράφο της COSMOTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι, ο οποίος αποκάλυψε ανέκδοτες ιστορίες από το πέρασμά του από την Ίντερ σε ρόλο μεταφραστή.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο Μπέργκαμο (17/02, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) με στόχο την πρόκριση στη φάση των 16 του Europa League.

Με αφορμή την σπουδαία αναμέτρηση, η "Gazzetta dello Sport" παρουσίασε ένα αφιέρωμα στον δημοσιογράφο της COSMOTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι, ο οποίος μίλησε για τη συνύπαρξη του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην Τζένοα, αλλά και το πόσο βοήθησε τον Έλληνα στόπερ ο Ιταλός προπονητής.

Το αφιέρωμα της Gazzetta dello Sport στον Αντρέα Παλομπαρίνι
Το αφιέρωμα της Gazzetta dello Sport στον Αντρέα Παλομπαρίνι GAZZETTA DELLO SPORT


Παράλληλα, ο Αντρέα Παλομπαρίνι θυμήθηκε ωραίες ανέκδοτες ιστορίες, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Ίντερ, όταν είχε το ρόλο του μεταφραστή για λογαριασμό του Γρηγόρη Γεωργάτου, την περίοδο που ήταν προπονητής ο Μαρσέλο Λίπι.

Μάλιστα, μία από τις πιο απολαυστικές ιστορίες ήταν όταν σε μία διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ο δημοσιογράφος της COSMOTE TV είχε χρησιμοποιηθεί ως επιθετικός ελλείψει άλλων επιλογών, με τον Λοράν Μπλαν να τον μαρκάρει.

Εκτός από τον Αντρέα Παλομπαρίνι, το πολυσέλιδο θέμα της "Gazzetta dello Sport" φιλοξενεί κι ένα αφιέρωμα στον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος έχει αγωνιστεί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Αταλάντα.

Το αφιέρωμα της Gazzetta dello Sport στον Λάμπρο Χούτο
Το αφιέρωμα της Gazzetta dello Sport στον Λάμπρο Χούτο GAZZETTA DELLO SPORT


TAGS VIRAL ΙΝΤΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ