ΒΕΡΟΙΑ

"Όσο πιο ψηλά..."

"Όσο πιο ψηλά..."
New Image

Τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της παρουσίασε σήμερα η Βέροια

Τη συνέντευξη Τύπου άνοιξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Ζαγοραίος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: " Θέλω να καλωσορίσω τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και να τους ευχηθώ να είναι υγιείς και να φτάσουν τη "Βασίλισσα" όσο ψηλότερα γίνεται. Με την τεχνική καθοδήγηση του κ. Καλαϊτζίδη και των συνεργατών του, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση του μεγαλομετόχου κ. Αρβανιτίδη είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουν".

Από τη δική τους μεριά, οι παίκτες δήλωσαν: Δημήτρης Μπαλάφας: " Γίνεται μια ομαδική προσπάθεια και πιστεύω από τη δουλειά που έγινε μέχρι τώρα, πως η παραμονή μας στην κατηγορία θα είναι άνετη".

Χοσέ Μεντόζα: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στη Βέροια και θα προσπαθήσω πολύ, ώστε η ομάδα να έχει μια καλή χρονιά».

Λούις Γκουανταλούπε: "Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά"

Μίχα Κλίνε: " Στις τρεις εβδομάδες που βρίσκομαι στην ομάδα και στην πόλη, βρήκα ανταπόκριση από τον κόσμο και πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Πιστεύω πως θα κάνουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα".

Γιοστ Τερόλ: " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στην πόλη της Βέροιας. Βρήκα ευγενικούς και καλούς ανθρώπους. Από την πλευρά μου θέλω να πω ότι θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να έχει μια καλή πορεία".

Πολ Ντε Λάνγκε: " Στη Βέροια βρήκαμε πολύ φιλικό κλίμα και όλοι πιστεύουμε πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες να κάνει μια καλή χρονιά".

Στεφάνο Ζέεντορφ: " Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και καλούς παίκτες. Θα βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Σάσα Ράντιτς: " Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά τη φετινή σεζόν και θα παλέψουμε για μια καλή θέση στο πρωτάθλημα".

Ράντοβαν Κριπόβακιτς: " Θα συμφωνήσω σε όλα όσα είπαν οι συμπαίκτες μου και θέλω από την πλευρά μου να δηλώσω ότι τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο".

Ροντρίνγκο Κόστα: " Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να πω ένα... Ζήτω η Βέροια".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος είπε: " Με αυστηρά κριτήρια και στο μέτρο του δυνατού, επιλέξαμε και πήραμε επαγγελματίες παίκτες, οι οποίοι συμπληρώνουν τους ήδη υπάρχοντες. Με αυτό το υλικό έχουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία και στα επόμενα χρόνια με πολλή δουλειά να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για κάτι υψηλότερο".

Τέλος παρουσιάστηκαν και οι δύο συνεργάτες του Καλαϊτζίδη και συγκεκριμένα ο βοηθός του Μάκης Τερζόπουλος και ο γυμναστής Κώστας Λιάπης.
























TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ