ΙΣΠΑΝΙΑ

Όσκαρ: "Ο πρόεδρος με έδιωξε"

Όσκαρ: "Ο πρόεδρος με έδιωξε"
INTIME SPORTS

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη χρεώνει την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό ο Όσκαρ.

Ο Ισπανός παίκτης στα χρόνια που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του ως ποδοσφαιριστής.

Η μετακίνησή του στη Βαγιαδολίδ ήταν απόφαση του προέδρου του Ολυμπιακού και όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με δηλώσεις του Ισπανού μέσου στον τύπο της χώρας του.


" Ο Βαλβέρδε ήταν εκείνος που με έφερε στην Ελλάδα. Επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε να πάω. Ο πρώτος χρόνος ήταν πολύ καλός, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ενώ φτάσαμε και στους 16 του Champions League. Η αλλαγή προέδρου τα άλλαξε όλα. Πιστεύω πως μάλλον ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν αυτός που ήθελε να φύγω. Μου είπαν να βρω ομάδα, αρχικά είπα όχι, αλλά μετά σκεφτόμενος ότι δεν θα αγωνίζομαι το δέχτηκα", τόνισε ο Όσκαρ.

Ο Ισπανός παίκτης θεωρεί ότι η επιλογή του να αγιωνιστεί στην Ελλάδα ήταν σωστή: " Δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος η επιλογή μου να παίξω στην Ελλάδα, αλλά μου έλειψε πολύ η Ισπανία. Ήταν μία νέα εμπειρία για μένα. Γνώρισα ένα νέο ποδόσφαιρο, έμαθα να ζω κοντά σε διαφορετικούς ανθρώπους, με άλλη κουλτούρα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, αλλά όχι ιδιαίτερα τεχνικό. Ο Ολυμπιακός είχε καλούς παίκτες. Υπάρχουν 4-5 καλές ομάδες στο πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες ομάδες είναι ένα επίπεδο πιο κάτω", τόνισε.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ