ΝΑΠΟΛΙ

Όσιμεν σε ατζέντη Κβαρατσχέλια: "Βλάκα, είσαι ένα κομμάτι βρωμιάς και ντροπής"

Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι © 2023 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Με έντονο ύφος και χρήση "βαριών" λέξεων απάντησε ο Βίκτορ Όσιμεν στις δηλώσεις του ατζέντη του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, Μαμούκα Τζουγκέλι, ο οποίος παρουσίασε ως δεδομένο ότι ο Νιγηριανός επιθετικός θα αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2024 με προορισμό τη Σαουδική Αραβία.

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Νάπολι, με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα εντός γηπέδου τη φετινή σεζόν να συμπαρασέρνουν τα εξωγηπεδικά, δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στον ιταλικό σύλλογο.

"Αγαπητέ Μαμούκα Τζουγκέλι, είσαι ένα κομμάτι βρωμιάς και ντροπής. Αισθάνομαι ντροπή με αίσθημα συλλογισμού σου. Βλάκα! Μην ξαναπιάσεις το όνομά μου στο στόμα σου", αναφέρει η ανάρτηση του Βίκτορ Όσιμεν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αποδέκτη τον ατζέντη του συμπαίκτη του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, Μαμούκα Τζουγκέλι.

Η απάντηση του Νιγηριανού επιθετικού ήρθε λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του ατζέντη, ο οποίος σε συνέντευξή του ανέφερε ότι ο Όσιμεν το καλοκαίρι του 2024 θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία παρά την πρόσφατη υπογραφή νέου συμβολαίου με τη Νάπολι.

Ένα ενδεχόμενο το οποίο απορρίπτει για τον πελάτη του, ακόμα και εάν σύλλογος της χώρας της Μέσης Ανατολής του έδινε ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ