ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Επίσημη η επέκταση του συμβολαίου του Όσιμεν έως το 2026

Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between SSC Napoli and Eintracht Frankfurt at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between SSC Napoli and Eintracht Frankfurt at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Το Σάββατο (23/12) η Νάπολι ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Βίκτορ Όσιμεν έως το καλοκαίρι του 2026, με τον Νιγηριανό στράικερ να φωτογραφίζεται μαζί με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο Βίκτορ Όσιμεν επέκτεινε και με κάθε επισημότητα του συμβόλαιό του με τη Νάπολι. Οι παρτενοπέι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Νιγηριανός στράικερ θα λαμβάνει ετησίως ένα ποσό κοντά στα εννέα με δέκα εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι κοντά στα 130-140 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα αποφάσισε να ρίξει "άκυρο" στην εθνική Νιγηρίας και το Κόπα Άφρικα για βοηθήσει τους παρτενοπέι τον Ιανουάριο.

Η Νάπολι είχε δαπαντήσει 75 εκατομμύρια ευρώ το 2020 για να τον κάνει δικό της από τη Λιλ. Ο Όσιμεν έχει αγωνιστεί σε 118 παιχνίδια με τη Νάπολι και έχει πετύχει 67 γκολ.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ