ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όσα δεν είδατε στο Ολυμπιακός - Μέταλιστ

Όσα δεν είδατε στο Ολυμπιακός - Μέταλιστ
Μητρόπουλος INTIME SPORTS

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει όσα δεν είδατε στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ. Το ξέσπασμα του Αβραάμ, ο ηγέτης Κάρολ, ο εκνευρισμένος Τζιμπούρ, το χειροκρότημα του Κέβιν και οι προκλήσεις των Ουκρανών.

Το τελευταίο σφύριγμα στο ματς Ολυμπιακός-Μέταλιστ, δεν βρήκε τους "ερυθρολεύκους", αλλά τους Ουκρανούς στους "8" του Europa League. Οι Πειραιώτες δεν τα κατάφεραν, αφού κατέρρευσαν στο τέλος, σ' ένα ματς πραγματικό θρίλερ.

Και τι δεν είδαμε στο ματς της Πέμπτης στο "Καραϊσκάκης"; Γκολ, απόκρουση πέναλτι, τραυματισμούς και αρκετές στιγμές έντασης. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει μερικές στιγμές που πιθανότατα να μην είδατε ή παρατηρήσατε κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ματς.

Το... ξέσπασμα του Αβραάμ

Με την απόκρουση του Μέγιερι στο πέναλτι της Μέταλιστ, όλο το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ήταν στο πόδι και πανηγύριζε περισσότερο κι από γκολ. Το ίδιο και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, εκτός από έναν. Τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο Έλληνας αμυντικός θεώρησε πως ο Ντέβιτς υποτίμησε τον Ούγγρο πορτιέρο με την εκτέλεση πέναλτι που επέλεξε και κατευθύνθηκε προς το μέρος. Δεν έγινε κάτι σοβαρό, απλά ο Έλληνας αμυντικός τον σκούντηξε, βγάζοντας τον λίγο εκτός... πορείας.

Ο εκνευρισμένος (με τον εαυτό του) Τζιμπούρ

Είναι γεγονός πως ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο Αλγερινός δεν έχει πάψει να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο (πολύ πιθανόν κάποια στιγμή να χρειαστεί επέμβαση λόγω χονδροπάθειας) και το τελευταίο διάστημα δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που... θαυμάζαμε στη αρχή της σεζόν.

Το χαμένο τετ α τετ στο 17' όπου άμα γινόταν γκολ θα τελείωνε και η υπόθεση πρόκριση (με 2-0, θα είχαν ελάχιστες ελπίδες οι Ουκρανοί) είναι μονάχα μια από τις πολλές αποδείξεις. Γενικά πάντως, ο Αλγερινός έδειχνε εκνευρισμένος και απογοητευμένος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι αυτό γιατί δεν του έβγαιναν οι κινήσεις του και τα τελειώματά του. Ψάχνει και ο ίδιος τον καλό εαυτό του. Επαναλαμβάνουμε όμως πως παίζει μεγάλο ρόλο το πρόβλημα στο γόνατο.

Η συμπαράσταση του Ρόι

Ο ήρωας της πρόκρισης με την Ρουμπίν Καζάν, Ρόι Κάρολ μπορεί να μην αγωνίστηκε στη σειρά με την Μέταλιστ, όμως νιώθει πολύ οικεία στο Λιμάνι και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία.

Μετά το τέλος του αγώνα και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Europa League, όλοι όσοι αγωνίζονταν ήταν απογοητευμένοι και με δυσκολία αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Βορειοϊρλανδός, ως πιο έμπειρος, ήταν από τους πρώτους που χαιρετούσε έναν έναν τους συμπαίκτες του και τους έδινε κουράγιο για τη συνέχεια. Ηγετική μορφή και το δείχνει από το πρώτο κιόλας διάστημα στον Πειραιά.

Δίπλα στον κόσμο ο Κέβιν

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, με τον Κέβιν Μιραλάς να μην καταφέρνει να σκοράρει σε κανένα από τα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Βέλγος δεν βοήθησε και δεν πρόσφερε στην ομάδα του.

Σίγουρα, υπήρξαν -πολλές- φορές που θα μπορούσε να πασάρει αντί για να σουτάρει και να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, όμως τώρα τίποτα δεν γυρνά πίσω και ό,τι έγινε, έγινε. Έτσι και ο κόσμος αναγνωρίζοντας την αξία του Μιραλάς, τον χειροκρότησε μετά το τέλος του ματς, αφού ήταν ο μοναδικός παίκτης που κατευθύνθηκε προς το πέταλο για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για τη βοήθειά τους.

Η περίεργη συμπεριφορά των Ουκρανών

Στα της Μέταλιστ τώρα... Η συμπεριφορά πολλών παικτών της Ουκρανικής ομάδας, προξένησε πολύ μεγάλη εντύπωση στους παίκτες και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά προκλητικοί και ιδιαίτερα ο Ντέβιτς.

Ο επιθετικός της ομάδας από το Χάρκοβο, μετά το 1-2 πήγε μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων, είχε βγάλει τη φανέλα του και την έδειχνε επί αρκετή ώρα, προκαλώντας τον κόσμο. Υπήρξε βέβαια και συνέχεια μετά τη λήξη του ματς, όπου αρκετοί παίκτες της Μέταλιστ ειρωνεύονταν και απαντούσαν στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ υπήρξε ένταση και στα αποδυτήρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ