ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όρτα: "Κάναμε ένα πολύ έξυπνο ματς και μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο"

Όρτα: "Κάναμε ένα πολύ έξυπνο ματς και μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | INTIME SPORTS

Ο Αντρέ Όρτα χαρακτήρισε πολύ έξυπνο το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία που τον έστειλε στους "16" του Conference League ενώ μίλησε και για την εξαιρετική του συνεργασία στη μεσαία γραμμή με τον Τσικίνιο.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκρισή τους στους "16" του Conference League κάνοντας το "2 στα 2" επί της Φερεντσβάρος και ένας από τους παίκτες που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα με την εξαιρετική εμφάνισή του στην Ουγγαρία ήταν ο Αντρέ Όρτα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απο την πλευρά του ο Πορτογάλος μέσος εξέφρασε την άποψη πως με τον τρόπο παιχνιδιού τους οι ερυθρόλευκοι είχαν τη δυνατότητα να βάλουν και άλλα γκολ ενώ αναφέρθηκε στην πολύ καλή χημεία που έχει με τον Τσικίνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

"Ήρθε η στιγμή να ξεκουραστούμε να πανηγυρίσουμε και για λίγο να σταματήσουμε να τρέχουμε. Κάναμε ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο.

Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα ρισκάρει και δημιουργήσαμε φάσεις. Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο, παίξαμε έξυπνα και ξέραμε πως να πάρουμε τη μπάλα και να δημιουργήσουμε φάσεις.

Είναι η δεύτερη φορά που παίζουμε μαζί. Έχουμε την ίδια σκέψη με τον Τσικίνιο. Έχουμε ποιότητα και βοηθάμε τους επιθετικούς μας. Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο με τον Τσικίνιο και να βοηθάμε τα παιδιά να τελειώνουμε τα ματς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ