ΑΡΗΣ

Οριστικά νοκ άουτ ο Πουλίδο

Οριστικά νοκ άουτ ο Πουλίδο
INTIME SPORTS

Ο Ρουμπέν Πουλίδο τέθηκε οριστικά νοκ άουτ για το παιχνίδι τελικό της Κυριακής του Άρη με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Τελικά δεν ήταν γραφτό ο Ρουμπέν Πουλίδο να αγωνιστεί στο παιχνίδι τελικό της Κυριακής του Άρη με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο τραυματισμός του Ισπανού κεντρικού αμυντικού στο γόνατό του είναι η αιτία που τέθηκε από σήμερα εκτός αποστολής και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Πουλίδο είχε μπει σε ρυθμούς ομάδας την Τρίτη, χθες όμως Τετάρτη αποχώρησε από την προπόνηση και σήμερα οριστικοποιήθηκε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στο ραντεβού της Κυριακής.

Με δεδομένη την απουσία του Ισπανού τον οποίο ο Σούλης Παπαδόπουλος ήθελε να χρησιμοποιήσει ως αμυντικό χαφ αλλάζουν τα πλάνα του 47χρονου τεχνικού.

Κι αυτό γιατί νοκ άουτ έχει ήδη τεθεί και ο Πέτρος Καμινιώτης που υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ στα θετικά είναι ότι επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Μιχάλης Γιαννίτσης, αλλά και ο Νίκος Τσουμάνης. Αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και συμμετείχαν κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα.

Πλέον δεδομένων των απουσιών των Πουλίδο και Καμινιώτη ο Παπαδόπουλος σκέφτεται να τοποθετήσει στη μεσαία γραμμή μεταξύ των Σουνά, Νταμαρλή, Παπαδόπουλο, Τσιάρα και Οικονομόπουλο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ