ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Οριακός αγώνας με Ηρακλή

Οριακός αγώνας με Ηρακλή
Μελισσάς, Εργοτέλης

Με απόντα τον τραυματία, Πασχάλη Μελισσά, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (12/1) η προετοιμασία του Εργοτέλη για το καθοριστικό εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή

Ο Πέριτσα Ογκνιένοβιτς, ο οποίος την Παρασκευή (11/1) ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, εντάχθηκε το Σάββατο (12/1) στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους.
Εκτός αποστολής, εκτός του Μελισσά, έμειναν και οι Πόζα (ανέτοιμος), Μάθις (δεν του έχει εκδοθεί το δελτίο), ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκε κανονικά ο νεοαποκτηθείς, Ντάνιελ Κένεντι.

Οι 20 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Νίκος Καραγεωργίου είναι οι εξής: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Μπουντιμίρ, Χίμπλινγκερ, Μιλάντιν, Νατσέφσκι, Ογκνιένοβιτς, Τζούνιορ, Τάσιτς, Ανυφαντάκης, Γιαλούσης, Γραμμόζης, Θεοδωρίδης, Κεφαλούκος, Κοιλιάρας, Κορδονούρης, Κουτσιανικούλης, Ματθαιάκης, Φραγκουλάκης και Κένεντι.

Έκτακτη γενική συνέλευση
Μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας στην κρητική ΠΑΕ και την εκλογή του Απόστολου Παπουτσάκη στον προεδρικό θώκο, θα ακολουθήσει έκτακτη γενική συνέλευση στα γραφεία της εταιρείας στις 6 Φεβρουαρίου (18:00). Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

2) Έγκριση αλλαγών διοικητικού συμβουλίου.

3) Τροποποίηση καταστατικού για τον αριθμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

4) Διάφορες ανακοινώσεις.













TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ