ΒΕΡΟΙΑ

Οριακά εκτός ο Σνάουτσνερ με ΟΦΗ

Οριακά εκτός ο Σνάουτσνερ με ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ έστω και οριακά θα χάσει και το παιχνίδι της Βέροιας την Κυριακή με τον ΟΦΗ.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του και θα χάσει έστω και οριακά και το παιχνίδι της Βέροιας την Κυριακή με τον ΟΦΗ.

Αυτό διαπιστώθηκε στην σημερινή προπόνηση της Βέροιας με τον τεχνικό της Δημήτρη Καλαϊτζίδη να είδε τον Πολωνό αμυντικό να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Σε μία μέρα όπου ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της μετά από αυτό με τον Άρη της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη έκαναν ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα για αποφόρτιση ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά σε αγωνιστικά τετράγωνα.

Εκτός του Σνάουτσνερ ο Καλαϊτζίδης δεν υπολογίζει και τον Σιρίλ Καλί που συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή, σε αντίθεση με τον Μάικλ Ολαϊτάν που από αύριο αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Κατά τα άλλα ο Κάρλο Κόστλι που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Άρη δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ η διοίκηση της ΠΑΕ διέθεσε 2.200 μαθητικά εισιτήρια στα παρακάτω σχολεία: 6ο Γυμνάσιο Βέροιας, 1ο και 5ο Λύκειο Βέροιας, ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Βέροιας, Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, Γυμνάσιο Βεργίνας, Γυμνάσιο Μελίκης και Λύκειο Μελίκης.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις της Βέροιας συνεχίζει να μετέχει κανονικά ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς καθώς παραμένουνε οι ελπίδες της έκδοσης του δελτίου του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ