ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οργή για διαιτησία και φύλλο αγώνα στον Παναθηναϊκό

Οργή για διαιτησία και φύλλο αγώνα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό ήταν έξαλλοι με τους Κουτσιάυτη και Κωστάρα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην γράφει για το αντικείμενο που χτύπησε τον Καπίνο στο φύλλο αγώνα ενώ ο επόπτης παραδέχθηκε στους πράσινους ότι έκανε λάθος.

"Βράζουν" στον Παναθηναϊκό με την διαιτησία του Κουτσιάυτη και την παρουσία του πρώτου βοηθού κ. Κωστάρα στο ματς με τον ΟΦΗ.

Η οργή των πράσινων μετά το ισόπαλο 1-1 ήταν έκδηλη με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να τονίζουν πως το διαιτητικό τρίο έπαιξε 100-0 τον ΟΦΗ μετά το 0-1.

Η οργή μάλιστα ξεχείλισε όταν στο τριφύλλι έμαθαν ότι ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα για το αντικείμενο που χτύπησε τον Στέφανο Καπίνο στο πρώτο μέρος.

Στον Παναθηναϊκό έλεγαν για την διαιτησία του Κουτσιάυτη και του βοηθού του κ. Κωστάρα: «Φαίνεται ότι σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Από το 0-1 και μετά τόσο ο Κουτσιαύτης όσο και ο Κωσταράς σφύριζαν… 100-0 με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι και της αποβολής που έχει ξεκινήσει από καθαρή θέση οφσάιντ. Είχαν προηγηθεί αρκετές ακόμη προειδοποιητικές βολές από το συγκεκριμένο δίδυμο».

Σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Καπίνο στο τριφύλλι στάθηκαν στο γεγονός ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά παίκτης του Παναθηναϊκού χτύπησε στο "Γενική Κουλέ" και τρελάθηκαν από το γεγονός ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα για το αντικείμενο προστατεύοντας την έδρα των κρητικών λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά χτυπήθηκε παίκτης μας σε αυτό το γήπεδο. Πέρσι ήταν ο Μαυρίας που δέχτηκε σφαλιάρα από οπαδό, φέτος ο Καπίνο έφαγε αναπτήρα στο μάτι. Κατά τα άλλα στη Λεωφόρο με το παραμικρό διακόπτονται οι αγώνες και καλούν σε απολογία τον Παναθηναϊκό. Το ακόμη πιο σοβαρό στην ιστορία αυτή είναι ότι στο Φ.Α. ο διαιτητής ΔΕΝ έγραψε για τον τραυματισμό του Καπίνο, απλά ανέφερε γενικώς ότι έπεσαν αντικείμενα».

Οργή για διαιτησία και φύλλο αγώνα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Σε ότι έχει να κάνει με τον επόπτη κ. Κωστάρα που δεν είδε το οφσάιντ του Ροβίθη παραδέχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας με ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι έκανε λάθος στην συγκεκριμένη φάση.

Βέβαια το λάθος δεν διορθώνεται και ο Παναθηναϊκός έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς από αυτή την απόφαση αλλά έστω και η παραδοχή κάτι είναι για τους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ