ΠΑΟΚ

Οργή ΠΑΟΚτσήδων και δακρυγόνα!

Οργή ΠΑΟΚτσήδων και δακρυγόνα!
INTIME SPORTS

Πάνω από 1.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας και περίμεναν τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Διαμαρτυρήθηκαν, φωνάξαν συνθήματα και απευθυνόμενοι στους ποδοσφαιριστές είπαν το γνωστό σύνθημα: "Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπου...α!".

Ο κόσμος αυξανόταν όλο και περισσότερος καi έχει στηθεί λαϊκό δικαστήριο για την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Άρη ύστερα από 12 χρόνια.

Στην συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν δακρυγόνα για να διασπάσουν το πλήθος και πράγματι αρκετός κόσμος απομακρύνθηκε.

Μάλιστα, ο Παύλος Δερμιτζάκης ένιωσε δυσφορία από τα δακρυγόνα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πριν πάει στην συνέντευξη Τύπου. Η πρες-κόνφερανς έγινε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς η αδικαιολόγητη χρήση των δακρυγόνων είχε δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα!

Λίγο αργότερα ο κόσμος του ΠΑΟΚ επανήλθε έξω από τα αποδυτήρια, με συνθήματα κατά των παικτών.

"Πρόεδρε, πάρε προπονητή"


Τελικά οι περίπου 300 που ήταν έξω από τα αποδυτήρια είχαν τετ α τετ με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους μετέφεραν τα παράπονά τους.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν από τον πρόεδρο του Δικεφάλου να αλλάξει τα πράγματα και να πάρει έναν προπονητή που να μπορεί να πειθαρχήσει και να μαζέψει τους ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά του, ο Ζαγοράκης τους ρώτησε αν θέλουν να παραιτηθεί και η απάντησή τους ήταν αρνητική, τονίζοντας βέβαια πως θέλουν να δουν αλλαγές.

*Η φωτογραφία δεν είναι από τα σημερινά επεισόδια, αλλά από αρχείο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ