EUROPA LEAGUE

Ώρα κλήρωσης στην Νιόν

Ώρα κλήρωσης στην Νιόν
Κύπελλο

Κληρώνει για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά Champions League(14:00) και UEFA(15:00)

Με την παρουσία τεσσάρων αγγλικών ομάδων η κλήρωση για τις επόμενες φάσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφήνει πολλές πιθανότητες για την ανάδειξη εμφυλίου στον δρόμο για τον τελικό της Μόσχας.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τσέλσι και Λίβερπουλ συγκροτούν τον ισχυρό αγγλικό πόλο και το παζλ συμπληρώνουν μία εκπρόσωπος από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα, μία από την Ιταλία, η Ρόμα, μία από την Γερμανία, η Σάλκε και μία από την Τουρκία, η Φενερμπαχτσέ.

Πλέον στην κλήρωση δεν υπάρχουν περιορισμοί με αποτέλεσμα τα ζευγάρια που θα αναδειχθούν να έχουν ενδεχομένως και γεύση από Πρέμιερ Λιγκ.

Μαζί θα γίνει και η κλήρωση για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, φέρνοντας ακόμη πιο κοντά τον δρόμο για τη Μόσχα και τον μεγάλο τελικό που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί φέτος στις 21 Μαϊου.

Οι πρώτες αναμέτρησεις της φάσης των "οκτώ" θα διεξαχθούν στις 1 και 2 Απριλίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα. Όσο για τα παιχνίδια των ημιτελικών είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 22 και 23 Απριλίου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα.

Πιο αναλυτικά οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι: Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Αρσεναλ,Μπαρτσελόνα, Ρόμα, Σάλκε και Φενερμαχτσέ.

Την κλήρωση θα συντονίσει ο γενικός διευθυντής της UEFA, Ντέιβιντ Τέιλορ με την βοήθεια του Ρώσου σπουδαίο τερματοφύλακα του παρελθόντος, Ρινάτ Ντασάεφ. Ακολουθεί η κλήρωση της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου UEFA, όπου αντίθετα δεν υπάρχει αγγλική εκπροσώπηση, όσο βρετανική με τη συμμετοχή της Ρεϊντζερς από το "νησί".

Το παζλ εδώ συμπληρώνουν δύο γερμανικές ομάδες, η Μπάγερν Μονάχου και η Μπάγερ Λεβερκούζεν, μία ισπανική, η πρωτάτα Χετάφε, μία ιταλική, η Φιορεντίνα, μία ολλανδική, η Αϊντχόφεν, μία πορτογαλική, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και η μία ρωσική, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Οι αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου UEFA θα διεξαχθούν στις 3 και 10 Απριλίου, της ημιτελικής φάσης στις 24 Απριλίου και την 1η Μαϊου ενώ ο τελικός που θα γίνει στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι είναι προγραμματισμένος για τις 14 Μαϊου.














TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ