ΙΩΝΙΚΟΣ

Ώρα για Ατρόμητο

Ώρα για Ατρόμητο
ΠΑΟ-Ιωνικός

Ώρα για Ατρόμητο

Η χθεσινή απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, είναι ένα ζήτημα το οποίο χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση και δεν απασχολεί κανέναν άλλον, πολύ δε περισσότερο τους ποδοσφαιριστές.

Αλλωστε, πρόκειται για πρωτόδικη απόφαση και εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης στη δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι παίκτες του Ιωνικού προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ και η προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Μιλώντας για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο γενικός αρχηγός του Ιωνικού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κώστας Κοττάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο Ιωνικός διαθέτει πολλούς, καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ποδοσφαιρικό εγωισμό και όλες τις δυνατότητες να ανατρέψουν αυτό το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών και να ξαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, κάτι που είναι για το συμφέρον τόσο της ομάδας, όσο και για το δικό τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μίλησα με όλα τα παιδιά και διαπίστωσα ότι έχουν πεισμώσει και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη.

Ο αγώνας με τον Ατρόμητο είναι ματς ορόσημο για μας και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το θέμα της τιμωρίας, που δεν είναι τελεσίδικη, το χειρίζεται η διοίκηση της ΠΑΕ και το αφήσαμε εντελώς εκτός των αποδυτηρίων και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η δουλειά η δική μας, των παικτών δηλαδή, είναι να παίξουν εναντίον του Ατρομήτου με πάθος, αποφασιστικότητα, ομαδικότητα και δύναμη για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη και μόνο η νίκη. Απευθύνω έκκληση σε όλους τους φιλάθλους του Ιωνικού, να προσέλθουν μαζικά την Κυριακή στο γήπεδο και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Προσωπικά, νοσταλγώ τις ημέρες που έπαιζα εγώ στον Ιωνικό και έβλεπα το γήπεδο να γεμίζει κάθε Κυριακή, πράγμα που θέλω και ελπίζω να το ξαναζήσω και πάλι. Ωστόσο, οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την ομάδα και τους παίκτες, αλλά συγχρόνως πρέπει να περιφρουρήσουν το γήπεδο και να προστατέψουν την ομάδα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην πέσουμε στην παγίδα που πιθανόν να εύχονται κάποιοι να πέσουμε. Βοηθάμε και στηρίζουμε την ομάδα μας και δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο".

















TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ