OPAP ARENA

OPAP Arena: Η ΑΕΚ επέστρεψε στο σπίτι της με μία φαντασμαγορική γιορτή 32.000 οπαδών που θα μείνει αξέχαστη

OPAP Arena: Η ΑΕΚ επέστρεψε στο σπίτι της με μία φαντασμαγορική γιορτή 32.000 οπαδών που θα μείνει αξέχαστη
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ μπήκε και επίσημα στο σπίτι της. Ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα και γιορτάστηκε με μία φαντασμαγορική τελετή στα εγκαίνια της κατάμεστης από 32.000 οπαδούς, OPAP Arena.

Το όνειρο της ΑΕΚ έγινε και επίσημα πραγματικότητα. Η OPAP Arena εγκαινιάστηκε σε μία μεγάλη και φαντασμαγορική γιορτή, με τους 32.000 οπαδούς της Ένωσης να δημιουργούν από νωρίς εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Η τελετή εκκίνησε με τον αγιασμό του γηπέδου. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν, όταν ο Κώστας Νεστορίδης που προσκύνησε πρώτος και έλαβε τον αγιασμό. Λίγο αργότερα, ο Μελισσανίδης εμφανίστηκε βουρκωμένος την στιγμή που αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα εικονικό θέαμα, με τον "Ρουπάπα" να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, να παίζει ποδόσφαιρο και να σκοράρει το πρώτο γκολ στην OPAP Arena.

Το δικό του μήνυμα για τα εγκαίνια της OPAP Arena και την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μέσω βιντεοσκοπημένου video που εστάλη από το Φανάρι.

Μετά τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ακολούθησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε για τη σημασία του γηπέδου, αλλά και τη σύνδεση με την ιστορία. "Η ΑΕΚ απόψε ιδρύεται ξανά" ανέφερε, ενώ συνέχισε: ""Ευχαριστώ τον Θεό, ό,τι ζήτησα το έκανε πράξη".

Έπειτα, ο Μελισσανίδης έκοψε την κορδέλα της νίκης της OPAP Arena και η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό με μία πανέμορφη χορογραφία στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου.

Η Θύρα 21 ξέσπασε σε συνθήματα, τα οποία εμπλουτίστηκαν από το εντυπωσιακό χρώμα των καπνογόνων.

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της ομάδας που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή όπως ο Κώστας Βουτσάς, ο Κωνσταντίνος Γερακάρης, ο Γιώργος Δαλακούρας, ο Αντώνης Λιβάνης, ο Παντελής Παντελίδης, ο Νίκος Παρίσης, ο Μιχάλης Τροχανάς ο Στέλιος Σεραφείδης.

Στη συνέχεια στην OPAP Arena μπήκαν 23 εμβληματικές μορφές της ΑΕΚ, που έγραψαν τη δική τους ιστορία με τα κιτρινόμαυρα, τα χρόνια που η Ένωση έπαιζε στο Νίκος Γκούμας, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να γνωρίζει έντονη αποθέωση.

Όλες οι εμβληματικές φιγούρες της ΑΕΚ συνοδευόμενες από του 32.000 οπαδούς της Ένωσης τραγούδησαν τον ύμνο της ομάδας, προκαλώντας "σεισμό" στο γήπεδο.

Η γιορτή δεν σταμάτησε. Η ποντιακή λύρα και τα τραγούδια "στόλισαν" την OPAP Arena, ενώ αργότερα ο Παντελής Θαλασσινός έκανε την εμφάνισή του αφιερώνοντας τραγούδια στη Μικρά Ασία και στις αλησμόνητες πατρίδες.

Το ζεϊμπέκικο στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου, με την υπόκρουση του ιστορικού τραγουδιού "με αεροπλάνα και βαπόρια" της Σωτηρίας Μπέλου προκάλεσε ανατριχίλα, όπως φυσικά και ο Πυρρίχιος πολεμικός χορός, ο οποίος ολοκληρώθηκε με νέο σόου πυροτεχνημάτων.

Στο φινάλε ο κόσμος χειροκρότησε όλους εκείνους που συνεισέφεραν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη τελετή, ενώ ο αετός Οδυσσέας πραγματοποίησε και την πρώτη του πτήση.

TAGS OPAP ARENA ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ