ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

OPAP Arena: Γι' αυτό το λόγο είχε αυτή την εικόνα ο χλοοτάπητας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πανοραμική φωτογραφία της OPAP Arena στο Ελλάδα - Ολλανδία
Πανοραμική φωτογραφία της OPAP Arena στο Ελλάδα - Ολλανδία INTIME SPORTS

​Τον λόγο που είχε αυτή την εικόνα ο χλοοτάπητας στην OPAP Arena εξήγησε ο υπεύθυνος της εταιρίας "Grassform", Αντώνης Γκριμότσης, που έχει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στην Stoiximan Super League μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου της OPAP Arena απασχόλησε ιδιαίτερα τους παίκτες της Ολλανδίας, με τους Βέχορστ και Φαν Ντάικ να κάνουν παράπονα για την κατάσταση που είχε το χορτάρι.

Ο υπεύθυνος της εταιρίας "Grassform", Αντώνης Γκριμότσης, που έχει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων της Stoiximan Super League, εξήγησε μέσω Facebook τι πραγματικά συμβαίνει.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Μια μικρή ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται: Ο χλοοτάπητας στην OPAP Arena βρίσκεται σε διαδικασία επανασποράς, για την οποία είναι ενήμερη η διοργανώτρια αρχή, η εθνική Ολλανδίας και φυσικά η Εθνική Ελλάδας. Πρόκειται για τακτική, ετήσια διαδικασία η οποία γίνεται στην διακοπή του πρωταθλήματος, απλώς στην περίπτωσή μας αυτή δεν υπάρχει.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι απόλυτα ασφαλής και εύπαικτος με μια αισθητική απόκλιση λόγω των απαραίτητων, επιθετικών εργασιών.

Η OPAP Arena έχει πιεσμένο πρόγραμμα από την έναρξη λειτουργίας της, κάτι που τώρα ρυθμίζεται.

Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και η εταιρεία συντήρησης έχουν τον έλεγχο και είναι θέμα χρόνου η επίλυση του θέματος οριστικά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ OPAP ARENA EURO ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ