ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οπαδός της Σάλκε κατέστρεψε προστατευτικά καλωδίων επειδή είχαν τα χρώματα της Ντόρτμουντ

Οι οπαδοί της Σάλκε
Οι οπαδοί της Σάλκε © 2020 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Οπαδός της Σάλκε προκάλεσε ζημιά ύψους 6.500 ευρώ λόγω της αντιπάθειάς του για την Ντόρτμουντ, καθώς ξήλωσε τα προστατευτικά καλωδίων που ήταν στα χρώματα των Βεστφαλών.

Ένας οπαδός της Σάλκε "τρελάθηκε" όταν είδε σ' ένα εργοτάξιο τα προστατευτικά καλωδίων να έχουν κίτρινο και μαύρο χρώμα, καθώς του θύμισαν την Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα να επέμβει και να τα καταστρέψει.

Ο άντρας που προκάλεσε υλικές ζημιές ύψους 6.500 ευρώ, εντοπίστηκε από τις αστυνομικές Αρχές και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

"Προφανώς λόγω των χρωμάτων κίτρινο και μαύρο, ένας άνδρας ξήλωσε τα προστατευτικά καλωδίων από ένα εργοτάξιο σε μια περιοχή. Ο άνδρας είναι ένθερμος οπαδός ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου με χρώματα μπλε και άσπρο. Εξαιτίας αυτού, τα χρώματα των προστατευτικών καλωδίων τού θύμιζαν τα χρώματα της αντίπαλης ομάδας.

Η αφαίρεση των προστατευτικών καλωδίων είχε ως αποτέλεσμα υλικές ζημιές στα καλώδια και στα ίδια τα προστατευτικά ύψους περίπου 6.500 ευρώ. Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία", ανέφερε η αστυνομία.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ