VIRAL

Οπαδός της Λίβερπουλ ξήλωσε και πήρε μαζί του κάθισμα από το Μολινό

Οπαδός της Λίβερπουλ έκλεψε θέση από το Molineux στο ματς με τη Γουλβς
Οπαδός της Λίβερπουλ έκλεψε θέση από το Molineux στο ματς με τη Γουλβς PRINT SCREEN GLOMEX

​Απίστευτο και όμως αληθινό. Οπαδός της Λίβερπουλ ξήλωσε στην αναμέτρηση με τη Γουλβς το κάθισμα από το Μολινό και την πήρε μαζί του.

Σε λίγες ημέρες θα αποχαιρετήσουμε το 2021 για να υποδεχθούμε το 2022 και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως τη φετινή σεζόν έχουμε δει και έχουμε ζήσει τα πάντα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Τον γύρω του διαδικτύου κάνει ένα video που απεικονίζει έναν οπαδό της Λίβερπουλ στην αναμέτρηση του Σαββάτου (4/12) κόντρα στη Γουλβς (0-1) να φεύγει από το Μολινό παίρνοντας το κάθισμα μαζί του.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video ενώ οι φίλοι των κόκκινων πανηγυρίζουν και τραγουδούν για τη νίκη της ομάδας, χάρη στο χρυσό γκολ του Ντιβόκ Οριγκί στο 90+4', ο συγκεκριμένος οπαδός ξήλωσε το κάθισμα και εν συνεχεία προσπάθησε να το κρύψει στο μπουφάν του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS VIRAL ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ