ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Οπαδός της Φλαμένγκο φίλησε on air ρεπόρτερ του ESPN, συνελήφθη και αποκλείστηκε από τα γήπεδα

Οπαδός της Φλαμένγκο φιλάει στο μάγουλο ρεπόρτερ του ESPN
Οπαδός της Φλαμένγκο φιλάει στο μάγουλο ρεπόρτερ του ESPN PRINT SCREEN TWITTER

Οπαδός της Φλαμένγκο φίλησε στο μάγουλο ρεπόρτερ του ESPN κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης, με αποτέλεσμα να συνελήφθη και να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Η Τζέσικα Ντίας, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού ESPN, έκανε κανονικά το ρεπορτάζ της, μέχρι τη στιγμή που ένας οπαδός της Φλαμένγκο τη φίλησε στο μάγουλο κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης.

Το συμβάν συνέβη την περασμένη Πέμπτη (8/9) λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Φλαμένγκο με τη Βέλες Σάρσφιλντ για τα ημιτελικά του Copa Libertadores.

Ο οπαδός της βραζιλιάνικης ομάδα συνελήφθη αρχικά με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, ενώ του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα, καθώς και η έξοδος από το Ρίο, χωρίς δικαστική άδεια.

Με ανάρτησή της στα social media, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο συμβάν, σχολιάζοντας: "Ήταν ένα απλό φιλί στο μάγουλο; Όχι, δεν ήταν! Πριν από αυτό με έβριζαν και με παρενοχλούσαν. Όταν τα πράγματα ηρέμησαν, ήρθε και με έπιασε από τον ώμο και με φίλησε. Θα μπορούσε να ήταν στα χείλη, τίποτα δεν θα άλλαζε. Με παρενόχλησαν σεξουαλικά εν ώρα εργασίας.

Δεν ήθελα να με φιλήσουν, ούτε αναζητούσα τρυφερότητα. Ούτε ήθελα να περάσω τρεις ώρες στο αστυνομικό τμήμα. Απλώς ήθελα να κάνω τη δουλειά μου. Ο άνδρας αυτός συνοδευόταν από ένα ανήλικο παιδί, που μου ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του. Το παιδί δεν φταίει, μην τιμωρήσετε όλη την οικογένεια".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ