ΑΡΣΕΝΑΛ

Οπαδός της Άρσεναλ διενεργεί έρανο υπέρ της Γουέστ Χαμ, γιατί οι κανονιέρηδες έκαναν "ληστεία" με τον Ράις

CAPTION CORRECTS THE DATE - Arsenal's Declan Rice looks on during warm up before the English Premier League soccer match between Luton and Arsenal at Kenilworth Road, Luton, England, Tuesday, Dec. 5, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Ντέκλαν Ράις @ 2023 IAN WALTON / AP IMAGES

Οι φίλοι της Άρσεναλ είναι ξετρελαμένοι με τη μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις σε τέτοιο βαθμό που ένας εξ αυτών διενεργεί έρανο για να δώσουν περισσότερα χρήματα στη Γουέστ Χαμ.

Ο Ντέκλαν Ράις ήταν αυτός που υπέγραψε την αδιανόητη της Άρσεναλ επί της Λούτον με γκολ στο 97' και έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική παρουσία που έχει τώρα στους "gunners".

Οι οπαδοί της Άρσεναλ είναι ξετρελαμένοι μαζί του, ωστόσο ένας εξ αυτών το... τερμάτισε. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης ονόματι Ζακ Γουίλσον, διοργανώνει έναν έρανο στο gofundme, καθώς στην περιγραφή του αναφέρει ότι η ομάδα του έκανε "ληστεία" το καλοκαίρι με το ποσό που έδωσε στη Γουέστ Χαμ, ζητώντας τους να συγκεντρώσουν το ποσό των 25 εκατομμυρίων λιρών (29.2 εκατομμύρια ευρώ).

Υπενθυμίζεται ότι η Άρσεναλ έκανε δικό της τον Άγγλο διεθνή μέσο το περασμένο καλοκαίρι, βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 116 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή Άγγλου ποδοσφαιριστή, ξεπερνώντας αυτή του Τζακ Γκρίλις στη Μάντσεστερ Σίτι.

Φωτογραφία με τον "έρανο" για τη Γουέστ Χαμ στο gofundme:

Οπαδός της Άρσεναλ διενεργεί έρανο υπέρ της Γουέστ Χαμ, γιατί οι κανονιέρηδες έκαναν "ληστεία" με τον Ράις
Η δωρεά φίλου της Άρσεναλ για τον Ράις PRINT SCREEN


TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ