VIRAL

Οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του Ουκρανία - Γαλλία

Στιγμιότυπο από εισβολή οπαδού κατά τη διάρκεια του Ουκρανία - Γαλλία | 4 Σεπτεμβρίου 2021
Στιγμιότυπο από εισβολή οπαδού κατά τη διάρκεια του Ουκρανία - Γαλλία | 4 Σεπτεμβρίου 2021 PRINT SCREEN ΑΠΟ GLOMEX

Ένα απρόοπτο έλαβε χώρα λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης Ουκρανία - Γαλλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με οπαδό που εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και να αποδεικνύεται εξαιρετικός... δρομέας.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση παρακολούθησαν οι δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι που συνέρευσαν στο "Ολιμπίνσκι" το βράδυ του Σαββάτου, με τις Ουκρανία και Γαλλία να δίνουν μία μεγάλη μάχη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τελικά να παίρνουν αμφότερες από έναν βαθμό μετά το 1-1 που προήλθε από τα γκολ των Σαπαρένκο (44') και Μαρσιάλ (50').

Πέρα ωστόσο από την ένταση και την αγωνία που προσέφερε το ματς, είχε και ένα ασυνήθιστο περιστατικό να παρουσιάσει στο φίλαθλο κοινό και αυτό είχε πρωταγωνιστή έναν οπαδό.

Η στιγμή που κέρδισε το λεπτό της δημοσιότητάς του ήταν στο 75' του αγώνα, όταν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και... κούρασε τους άνδρες της ιδιωτικής ασφαλείας μέχρι να τον πιάσουν και να τον απομακρύνουν από το χορτάρι. Το χειροκρότημά του πάντως από το κοινό το κέρδισε, όπως έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ