VIRAL

Οπαδοί της Βαλερένγκα άναψαν καπνογόνα στα χρώματα του ουράνιου τόξου μετά τη φονική επίθεση σε γκέι μπαρ στο Όσλο

Οπαδοί της Βαλερένγκα άναψαν καπνογόνα στα χρώματα του ουράνιου τόξου
Οπαδοί της Βαλερένγκα άναψαν καπνογόνα στα χρώματα του ουράνιου τόξου TWITTER / @VALERENGAOSLO

Οι υποστηρικτές της Βαλερένγκα πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στην Οντ άναψαν καπνογόνα στα χρώματα του ουράνιου τόξου, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ μετά την τρομοκρατική επίθεση του Σαββάτου (25/6) σε γκέι μπαρ στο Όσλο.

Η φονική επίθεση σε ένα νυχτερινό γκέι μπαρ στο κέντρο του Όσλο το Σάββατο (25/6) άφησε πίσω της δύο νεκρούς και 21 τραυματίες.

Τη στιγμή που η παγκόσμια κοινότητα συνεχίζει τον αγώνα για τα δικαιώματα κάθε ανθρώπου για μια ελεύθερη και ασφαλή ζωή, η τρομοκρατική επίθεση στη Νορβηγία μάς πηγαίνει 10 βήματα πίσω.

Ο αθλητικός κόσμος ολοένα και περισσότερο τάσσεται υπέρ της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+, κάτι που έκαναν και οι οπαδοί της Βαλερένγκα το βράδυ της Κυριακής (26/6) λίγο πριν τη σέντρα κόντρα στην Οντ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη του αγώνα άναψαν καπνογόνα στα χρώματα του ουράνιου τόσου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων και εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή τους για το πανανθρώπινο δικαίωμα της ελευθερίας.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ