ΒΕΛΓΙΟ

Οπαδοί της Μπέερσχοτ εισέβαλαν στο γήπεδο στο 83ο λεπτό του ματς με Ουνιόν, προκαλώντας οριστική διακοπή

Οπαδοί της Μπέερσχοτ εισέβαλαν στο γήπεδο στο 83ο λεπτό του ματς με Ουνιόν, προκαλώντας οριστική διακοπή
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE

Ένα αποκαρδιωτικό σκηνικό έλαβε χώρα λίγο πριν το φινάλε του Ουνιόν - Μπέερσχοτ για το βελγικό πρωτάθλημα, με οπαδούς των φιλοξενουμένων να κάνουν άγρια εισβολή στο γήπεδο και να επιβάλλουν ουσιαστικά την οριστική διακοπή του αγώνα.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για την κανονική περίοδο του βελγικού πρωταθλήματος, η πρωτοπόρος Ουνιόν (75 βαθμοί) είχε φαινομενικά εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Μπέερσχοτ (17 βαθμοί), όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Για 82 λεπτά οι παίκτες της απέτυχαν στο χορτάρι ενώ στο 83' δεν ήταν σε θέση να προσπαθήσουν περισσότερο, μιας που ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας που δεν πτοήθηκαν από την παρουσία ανθρώπων ιδιωτικής ασφαλείας του γηπέδου και έκαναν εισβολή, φτάνοντας μέχρι τη γραμμή του άουτ για να προκαλέσουν τους οπαδούς της Ουνιόν.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, μιας που άνδρες των ΜΑΤ παρατάχτηκαν μπροστά τους στον αγωνιστικό χώρο, με τους οπαδούς της Μπέερσχοτ να μην έχουν πάντως πρόβλημα να πάρουν μέρος σε ανταλλαγή ρίψης φωτοβολίδων και να έρθουν και σε συμπλοκή με φανς της αντίπαλης πλευράς.

Το αποτελεσμα ήταν ο διαιτητής να μην έχει άλλη επιλογή από το να αποφασίσει την οριστική διακοπή στην αναμέτρηση, με τους παίκτες της Ουνιόν από την πλευρά τους να βγαίνουν από τα αποδυτήρια λίγη ώρα αργότερα για να χαιρετίσουν τους φιλάθλους τους και να δώσουν ραντεβού για τα playoffs.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ