ΛΑΤΣΙΟ

Οπαδοί της Λάτσιο επιτέθηκαν στον Ιμόμπιλε και τη γυναίκα του στο σχολείο του 4χρονου γιου τους

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε στον αγώνα της Ιταλίας με την Ισπανία
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε στον αγώνα της Ιταλίας με την Ισπανία © 2023 PETER DEJONG / AP IMAGES

Οπαδοί της Λάτσιο επιτέθηκαν σωματικά και φραστικά στον Τσίρο Ιμόμπιλε και τη σύζυγό του, καθώς έφευγαν από το σχολείο του γιου τους, με τον αρχηγό των "λατσιάλι" να καταθέτει μήνυση και να κατηγορεί τον Ιταλικό Τύπο για υποκίνηση μίσους.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε δέχθηκε επίθεση φραστική, αλλά και σωματική, μαζί με τη σύζυγό του την Παρασκευή (15/03) έξω από το σχολείο του 4χρονου γιου τους στη Ρώμη.

Ο αρχηγός της Λάτσιο αποφάσισε να καταθέσει μήνυση κατά του ιταλικού Τύπου, τον οποίο κατηγόρησε για υποκίνηση μίσους στα social media.

"Όλα αυτά, δυστυχώς, σχετίζονται με την υποκίνηση μίσους που ενθαρρύνει μέρος του Τύπου και δημοσιογράφοι μέσω των social media που διαδίδουν κίνητρα μίσους κατά του Τσίρο Ιμόμπιλε, αναφέροντας γεγονότα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα", ανέφεραν οι δικηγόροι του επιθετικού των "λατσιάλι".

Από τη μεριά της η Λάτσιο εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης τη στήριξή της στον 34χρονο, καταδικάζοντας τη βία: "Ολόκληρη η Λάτσιο εκφράζει την πλήρη στήριξή της στον αρχηγό της, Τσίρο Ιμόμπιλε και την οικογένειά του, για τις ανησυχητικές και απαράδεκτες επιθέσεις που υπέστησαν τις τελευταίες ημέρες.

Ο αθλητισμός, και κατά συνέπεια η ηθική του αξία πρέπει να παραμείνει ως έχει: κάθε πράξη λεκτικής ή σωματικής βίας πρέπει να τυγχάνει ομόφωνης καταδίκης, ακράδαντα και αδικαιολόγητα".

Θυμίζουμε ότι το κλίμα στη Λάτσιο δεν είναι καλό, ειδικότερα μετά την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι την Τετάρτη (13/03).

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ