ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Οπαδοί της Ιντερντασιονάλ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Γκρέμιο και τραυμάτισαν παίκτες

Παίκτης της Γκρέμιο τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της ομάδας από οπαδούς της Ιντερνασιονάλ
Παίκτης της Γκρέμιο τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της ομάδας από οπαδούς της Ιντερνασιονάλ PRINT SCREEN TWITTER

Οπαδοί της Ιντερνασιονάλ επιτέθηκαν με πέτρες στο πούλμαν της Γκρέμιο, ενώ βρισκόταν καθ' οδόν για το βραζιλιάνικο ντέρμπι, τραυματίζοντας παίκτες.

Η οπαδική βία συνεχίζει να αμαυρώνει τον θεσμό του αθλητισμού ανά τον κόσμο. Το Σάββατο (26/2) το βραζιλιάνικο ντέρμπι ανάμεσα στην Ιντερνασιονάλ και την Γκρέμιο, γνωστό ως Γκρενάλ, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, λόγω της επίθεσης οπαδών της πρώτης στην ομάδα της δεύτερης.

Συγκεκριμένα, η Γρέμιο αποφάσισε να μην "κατέβει" στον αγώνα, όταν δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι έσπασαν με πέτρες τα παράθυρα του πούλμαν -ενώ βρισκόταν καθ' οδόν-, τραυματίζοντας παίκτες.

Μέσω ανάρτησης στα social media, η ομάδα δημοσίευσε φωτογραφίες από τις καταστροφές στο λεωφορείο, καθώς και τον Ματίας Βιλασάντι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι.

"Αντιμέτωποι με τη δειλή και παράλογη επίθεση που δέχθηκε η αποστολή μας, έχουμε ήδη κοινοποιήσει στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας την απόφασή μας να μην παίξουμε το κλασικό Grenal", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Γκρέμιο.

Ο 25χρονος Παραγουανός μέσος υπέστη διάσειση, ενώ είχε τραύματα στο πρόσωπο και το ισχίο του, με αποτέλεσμα να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ