CHAMPIONS LEAGUE

Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Πούτιν στους παίκτες της Ντινάμο Κιέβου

Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Πούτιν στους παίκτες της Ντινάμο Κιέβου
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ FUTBOL TAYFA ANI

Η Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League χάνοντας εντός έδρας από την Ντινάμο Κιέβου και οπαδοί της τουρκικής ομάδας ξέσπασαν κατά των Ουκρανών παικτών φωνάζοντας ρυθμικά "Βλάντιμιρ Πούτιν".

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μετά από την ρωσική εισβολή στη γειτονική της χώρα έχει αλλάξει τη ζωή σε όλο τον πλανήτη όπως την ξέραμε μέχρι τα ξημερώματα της 24ης Φεβρουαρίου 2022 και το δυστύχημα είναι πως κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί το πόσο κακό έχει γίνει στην ανθρωπότητα.

Απόδειξη τα όσα εκτυλίχτηκαν στις εξέδρες του "Σουκρού Σαράτσογλου" κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Ντινάμο Κιέβου το βράδυ της Τετάρτης (27/7) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με την τουρκική ομάδα να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 2-1 και να αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης για να ακολουθήσει μία ακόμα "ήττα" για αυτή, με τη συμπεριφορά μεγάλης μερίδας οπαδών της στις εξέδρες.

Ο λόγος για το ρυθμικό σύνθημα "Βλαντιμίρ Πούτιν" που ακουγόταν ρυθμικά προκειμένου να... εκνευρίσουν τους παίκτες της Ντινάμο, με την αποθέωση μάλιστα προς τον πρόεδρο της Ρωσίας να έχει ως αποτέλεσμα την απόφαση του προπονητή των Ουκρανών, Μιρτσέα Λουτσέσκου, να μην εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Κίνηση που έγινε αντικείμενο επιδοκιμασιών από τους χρήστες των social media, σε αντίθεση με την συμπεριφορά των οπαδών της "Φενέρ" που στηλιτεύτηκε σε έντονο βαθμό.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ