PREMIER LEAGUE

Όουεν ο μεγάλος στόχος του Έρικσον

Όουεν ο μεγάλος στόχος του Έρικσον
New Image

Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον θα εισηγηθεί στη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι την απόκτηση του φορ της Νιούκαστλ στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκαλύπτει η "Sun"

Ο λόγος για την Μάντσεστερ Σίτι, με την αγγλική εφημερίδα "Sun" να αποκαλύπτει σήμερα (12/10) ότι τεχνικός των "πολιτών", Σβεν-Γκόραν Έρικσον, έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της ομάδας την απόκτηση του διεθνούς Άγγλου επιθετικού την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Αυτό που δημιουργεί αισιοδοξία στον Σουηδό τεχνικό είναι πως ο Όουεν δεν έχει καταφέρει να γίνει τόσο αγαπητός από τον κόσμο της Νιούκαστλ, ενώ ούτε ο ίδιος έχει δεθεί τόσο με την ομάδα (όπως συνέβαινε στη Λίβερπουλ παλαιότερα), με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να εμφανίζονται ως ομάδες που θα μπορούσε να αγωνιστεί με μεγαλύτερη... όρεξη αλλά και επιτυχία.

Βέβαια, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η σούπερ-μετεγγραφή στο "Νησί" θα πρέπει ο ιδιοκτήτης της Σίτι, Θάκσιν Σιναβάτρα, να αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Και αυτό γιατί η τιμή παραχώρησης του πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης υπολογίζεται στα 15 εκ.λίρες (το καλοκαίρι του 2005 οι "καρακάξες" τον απέκτησαν έναντι του ποσού των 15 εκ.λιρών), ενώ οι εβδομαδιαίες αποδοχές του είναι αρκετά υψηλές, καθώς ανέρχονται στις 110.000 λίρες.





TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ