ΑΡΗΣ

Οντουμπάγιο: "Να διεκδικήσουμε τίτλο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Conference League"

Ο Μόουζες Οντουμπάγιο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη
Ο Μόουζες Οντουμπάγιο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη INTIME

Ο Μόουζες Οντουμπάγιο δήλωσε μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Μακεδονία ότι το πρότζεκτ του Άρη για διεκδίκηση τίτλου και καλής πορείας Conference League ήταν κάτι που τον δελέασε και μπορεί να το υποστηρίξει

Ο Μόουζες Οντουμπάγιο έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και στις πρώτες του δηλώσεις που παραχώρησε μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το πρότζεκτ του Άρη είναι πολύ φιλόδοξο και ότι μπορεί να το υποστηρίξει. Παράλληλα αναφέρθηκε στην εναετή φιλία του με τον Γκρέι, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό του προφίλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Οντουμπάγιο

Για το πως νιώθει που φεύγει από την Αγγλία για πρώτη φορά: “Όταν ήρθε το ενδιαφέρον του Άρη για εμένα, ήταν ένα μεγάλο βήμα το να φύγω από την Αγγλία για πρώτη φορά, όταν έκανα την έρευνά μου και μίλησα και με ανθρώπους που γνωρίζουν για την ομάδα, είδα ότι υπάρχει ένα πολύ φιλόδοξο πρότζεκτ που μπορώ να υποστηρίξω. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τίτλο και να πάμε όσο πιο μακριά στην Ευρώπη στο Europa Conference League”.

Για τον Γκρέι και τη σχέση τους: “Ασφαλώς ξέρω τον Αντρέ, είμαστε 9 χρόνια φίλοι και έχουμε αγωνιστεί ως συμπαίκτες, έχουμε χημεία και εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Ήρθαμε εδώ για να βοηθήσουμε με τον Άρη να γράψει ιστορία”.

Για τις επιθετικές του ικανότητες : “Τα τελευταία χρόνια έχω βελτιωθεί στο επιθετικό κομμάτι, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένας μπακ πρέπει να καλύπτει όλη την πλευρά, ελπίζω να βοηθήσω τον Άρη και στα γκολ”.

Για το ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Άρης έπαιξε σύστημα 3-5-2 και το πως θα του φαινόταν να αγωνιζόταν σε ένα τέτοιο σύστημα: “Στην πρώην ομάδα μου τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόμουν σε αυτό το σύστημα παρά το ότι είμαι κατά βάση αμυντικός, δεν είναι κάτι που με φοβίζει, είναι κάτι που γνωρίζω".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ