EURO 2020

Το Δανία - Φινλανδία ξεκινάει στις 21:30, οι παίκτες κάνουν προθέρμανση

Το Parken Stadium στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020.
Το Parken Stadium στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία © 2021 WOLFGANG RATTAY/ASSOCIATED PRESS

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Δανίας, όπως και η UEFA ενημέρωσαν πως ο αγώνας με τη Φινλανδία για το Euro 2020 θα συνεχιστεί στις 21:30, κάτι το οποίο ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές, εφόσον ο Έρικσεν είναι σε σταθερή κατάσταση.

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Δανίας έκανε γνωστό πως η αναμέτρηση κόντρα στη Φινλανδία για το Euro 2020 θα συνεχιστεί στις 21:30. Μάλιστα, ήταν κάτι το οποίο ζήτησαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, εφόσον ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι σε σταθερή κατάσταση.

Ο Κρίσταν Έρικσεν κατέρρευσε στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, με την UEFA να ανακοινώνει πως ο ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση λίγο αργότερα προσφέροντας μία ανάσα ανακούφισης.

"Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ξύπνιος σε σταθερή κατάσταση. Παραμένει νοσηλευόμενος στο στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο αγώνας με τη Φινλανδία θα διεξαχθεί απόψε. Αυτό συμβαίνει αφού οι παίκτες βεβαιώθηκαν πως ο Κρίστιαν είναι εντάξει. Ο αγώνας συνεχίζεται στις 21:30" αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν για προθέρμανση με τον κόσμο στο Parken Stadium να μην έχει αποχωρήσει απ' τις θέσεις του.

Μπείτε στο LIVE του MatchCenter του SPORT24 με τις εξελίξεις που αφορούν την υγεία του Κρίστιαν Έρικσεν, αλλά και για το παιχνίδι.

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ