CHAMPIONS LEAGUE

Όμιλος δύο... ταχυτήτων

Όμιλος δύο... ταχυτήτων
New Image

Λίβερπουλ και Αϊντχόφεν έχουν ξεφύγει και μοιάζουν τα απόλυτα φαβορί για την πρόκριση καθώς Μπορντό και Γαλατασαράι δεν δείχνουν να μπορούν να τις απειλήσουν

Λίβερπουλ-Μπορντό

Από το "δόξα τω Θεώ", στο "βοήθα Παναγία" και τούμπαλιν. Κάπως έτσι είναι η κατάσταση στην Λίβερπουλ και δεν φαίνεται να αλλάζει άμεσα. Μπορεί στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, οι Λίβερπουλ να έχει κερδίσει τις Ρέντινγκ και Άστον Βίλα σημειώνοντας μάλιστα συνολικά 7 τέρματα, όμως πριν από αυτά είχαν προηγηθεί οι ήττες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπόλτον, αυτή από την Τσέλσι αλλά και εκείνη από την Έβερτον.

Έτσι και με την συμπλήρωση 10 αγωνιστικών στο Αγγλικό Πρωτάθλημα, όι "κόκκινοι" έχουν προλάβει να ηττηθούν σε 3 ντέρμπι. Οι 14 βαθμοί άλλωστε που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, μόνο αισιόδοξους για το μέλλον δεν κάνουν τους οπαδούς τους.

Από την άλλη βέβαια, η ομάδα εμφανίζεται πολύ καλή στις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις καθώς κρατά την πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου της παραμένοντας μάλιστα αήττητη σε τρείς αγώνες.

Η Μπορντό από την άλλη, αν και ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες την φετινή σεζόν βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και δεν έχει καταφέρει να πετύχει ο,τιδήποτε αξιόλογο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από την μία στο πρωτάθλημα οι "Γιρονδίνοι" βρίσκονται με 5 ήττες και 6 νίκες στις 11 πρώτες αγωνιστικές στην 8η θέση ενώ από την άλλη στο Τσάμπιονς Λιγκ καταλαμβάνουν με μονάχα 1 βαθμό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τρείς νίκες και τρείς ήττες είναι ο απολογισμός των τελευταίων 6 αγώνων που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα.

Αϊντχόφεν-Γαλατασαράι

Η απόλυτη κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια στην Ολλανδία, αντιμετωπίζει την πάλαι ποτέ ομότιτλή της, της Τουρκίας. Η Αϊντχόφεν μετά από 10 αγωνιστικές στο Ολλανδικό πρωτάθλημα καταλαμβάνει την 2η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς έχοντας εκτός από 8 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία. Η γηπεδούχος προέρχεται από εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Βαλβάικ για το εγχώριο πρωτάθλημα με 3-0.

Η ολλανδική ομάδα, τα πάει πάντως πολύ καλά και στην Ευρώπη, όπου ισοπβαθμεί στην πρώτη θέση του ομίλου με την Λίβερπουλ. Η Γαλατασαράι από την άλλη έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την ισοπαλία φέτος καθώς έχει 6 σε 11 αγώνες.

Όσο για την Ευρώπη; Η ομάδα του Έρικ Γκέρετς δεν τα πάει και καλύτερα καθώς έχει μείνει στην τελευταία θέση του ομίλου της με 1 βαθμό.

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool

"Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της & όλους τους φίλους της ομάδας ότι, τη Τρίτη 31 Οκτωβρίου, η Liverpool αντιμετωπίζει την Bordeaux στο Anfield για το Champions League. To match θα ξεκινήσει στις 9:45 το βράδυ & η Λέσχη μας (Αιόλου 104, Ομόνοια, 6ος όροφος, γραφείο 601) θα είναι ανοικτά από τις 9 για να το παρακολουθήσουμε live από δορυφορικό κανάλι.

Υπενθυμίζεται σ' όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Αnfield για να παρακολουθήσουν παιχνίδια, θα πρέπει να ανανεώσουν την κάρτα μέλους τους & να ενημερώσουν 2 μήνες νωρίτερα για ποιά παιχνίδια ενδιαφέρονται. Σχετικά με τις νέες φανέλες της "Liverpool", είναι ετοιμοπαράδοτες & τα μέλη μας μπορούν να τις παραλάβουν από τη Λέσχη, μέρες & ώρες λειτουργίας (Τετάρτη απόγευμα 7-9 & μέρες αγώνων). Επίσης είναι διαθέσιμα & νέα προϊόντα Liverpool στη Λέσχη μας!"
























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ