ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομιλία, ρεπό και συστάσεις στον Παναθηναϊκό

Ομιλία, ρεπό και συστάσεις στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η επόμενη του της νίκης με τον ΠΑΟΚ βρήκε τους πράσινους χαμογελαστούς στην Παιανία και τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να ζητάει περισσότερη δουλειά και κάτω το κεφάλι. Συστάσεις για τα σόσιαλ μίντια στους μικρούς και δώρο... ρεπό από τον Αργεντινό τεχνικό.

Η αντιστροφή του κλίματος στην Παιανία και τους παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν φανερή από την προπόνηση της Δευτέρας κιόλας με τα χαμόγελα να επιστρέφουν στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού μετά τη νίκη και την εμφάνιση επί του ΠΑΟΚ.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα όμως δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή επικράτηση των πράσινων αλλά αντίθετα ζήτησε στην σύντομη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του τα κεφάλια κάτω και περισσότερη δουλειά για την συνέχεια.

Χαρακτηριστικά στην σύντομη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τους είπε μεταξύ άλλων: "Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, πήραμε μια σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή. Αντίθετα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να τα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι".

Επιβράβευση το... ρεπό

Ο Αργεντινός τεχνικός τώρα θέλοντας να επιβραβεύσει τους παίκτες του για την νίκη τους επί του ΠΑΟΚ αλλά και θέλοντας να τους τονώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους έδωσε ρεπό την Τρίτη. Ουσιαστικά δηλαδή οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πάνε με μια μόνο προπόνηση για το παιχνίδι κόντρα στην Μάριμπορ, αυτή της Τετάρτης, η οποία αναμένεται να είναι και χαλαρή.

Συστάσεις στους μικρούς

Στην προπόνηση της Δευτέρας έγιναν και κάποιες συστάσεις από τον Κώστα Ελευθεράκη προς τους πιο μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού οι οποίοι χρησιμοποιούν τα σόσιαλ μίντια.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων έπιασε κάποιους παίκτες του Τριφυλλιού σε τετ α τετ και τους ζήτησε να είναι πιο προσεχτικοί στις αναρτήσεις τους σε twitter και facebook και να έχουν το μυαλό τους στο γήπεδο και στους αγώνες που δίνουν με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ