ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Ελαμπντελαουί: Η συγκλονιστική αγκαλιά του στον γιατρό που του έσωσε τα μάτια

Η αγκαλιά του Ελαμπντελαουί με τον γιατρό του
Η αγκαλιά του Ελαμπντελαουί με τον γιατρό του OMARELABDELLAOUI / INSTAGRAM

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση και ευχαρίστησε τον οφθαλμίατρό του, τον οποίο χαρακτήρισε ήρωα του.

Η προηγούμενη χρονιά ήταν δύσκολη για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα όρασης μετά από ατύχημα με πυροτεχνήματα που είχε στο σπίτι του την Πρωτοχρονιά του 2021 και χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις ώστε η ζωή του να επανέλθει σιγά σιγά όπως ήταν πριν.

Πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, αφού δηλώθηκε στη λίστα της Γαλατάσαραϊ.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί κοινοποίησε φωτογραφίες με τον γιατρό του, τον οποίο παίρνει μία θερμή αγκαλιά. Στο μακροσκελές μήνυμα που συνοδεύει την ανάρτησή του στο Instagram χαρακτηρίζει τον οφθαλμίατρό του "ήρωα" και τον ευχαριστεί για τη δουλειά που έκανε όλο αυτό το διάστημα.

Το μακροσκελές μήνυμα του Ομάρ:

"Ο Θεός ξέρει πάντα τι είναι το καλύτερο για σένα και έχει το καλύτερο πλάνο. Πιστεύω ότι ο Θεός με έβαλε στα χέρια του καλύτερου οφθαλμίατρου στον κόσμο, του Δρ. Έντουαρντ Χόλαντ. Ειλικρινά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και πως να βάλω τα συναισθήματά μου σε λέξεις γι' αυτόν τον άνδρα.

Το ένα είναι η γνώση που έχει για τα μάτια. Πάντα σκέφτεται μπροστά, ώστε να προσπαθήσει να αποτρέψει ό,τι γίνει. Αλλά βλέποντας το πάθος του. Αλλά βλέποντας το πάθος για το επάγγελμά του και το ήθος του πάντα ήταν κίνητρο για εμένα. Ήταν πάντα παραπάνω από ένας γιατρός για εμένα. Όπως μπορείτε να καταλάβετε αυτό τον καιρό δοκιμάστηκα και με κατάλαβα γρήγορα ως άνθρπο και με βοήθησε να έχω θετική προσέγγιση.

Κάθε φορά που προπονιόμουν, αισθανόμουν καλύτερα για τον εαυτό μου και πάντα σιγούρευε ότι θα είμαι ασφαλής. Είχα πολλές ερωτήσεις και ήταν πάντα εκεί να με βοηθήσει. Οι λέξεις είναι λίγες για να περιγράψουν τα συναισθήματά μου και την ευγνωμοσύνη μου. Είμαι ευγνώμων που συνάντησα έναν τόσο ταπεινό άνθρωπο. Είσαι κάτι παραπάνω από τον καλύτερο οφθαλμίατρο στον κόσμο, είσαι ο ήρωας μου. Όπως και άλλοι άνθρωποι.

Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Τέλος, ευχαριστώ τον δρ. Τζέφρει Νεράντ που έφτιαξε τα βλέφαρά μου. Ήταν το ξεκίνημα, διότι είχαν καεί. Χωρίς αυτόν, θα ήταν δύσκολο να κάνω οτιδήποτε για τα μάτια. Ευχαριστώ επίσης το ιατρικό τιμ της Γαλατάσαραϊ".

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ