ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ξανά στη λίστα της Γαλατάσαραϊ μετά από έναν χρόνο

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την προπόνηση της Γαλατάσαραϊ | 6 Ιουλίου 2021
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την προπόνηση της Γαλατάσαραϊ | 6 Ιουλίου 2021 PRINT SCREEN GALATASARAY

Μετά από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με το μάτι του και τον κράτησε μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση έχοντας δηλωθεί εκ νέου στη λίστα των ξένων για την Superlig.

Το 2021 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα όρασης μετά από ατύχημα με πυροτεχνήματα που είχε στο σπίτι του και να χρειάζεται να υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις ώστε η ζωή του να επανέλθει σιγά σιγά όπως ήταν πριν από το ατύχημα.

Η γενναιότητα και η δύναμη που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα φαίνεται πάντως ότι θα επιβραβευτεί, με τον 30χρονο Νορβηγό να έχει γυρίσει εδώ και λίγο καιρό στις προπονήσεις της Γαλατάσαραϊ και να δηλώνεται από την ομάδα του στη λίστα των ξένων για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, η καλή παρουσία του στις προπονήσεις είχε ως αποτέλεσμα να "κερδίσει" τον προπονητή του, με την Τσιμ Μπομ να τον εντάσσει έτσι στη λίστα των ξένων παικτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Super Lig έπειτα από το κενό που προέκυψε με την αποχώρηση του Εμπαγέ Ντιανέ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

"Είχαμε 15 ξένους μαζί με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί (σ.σ η κάθε ομάδα στην Super Lig έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι 14 ξένους για το εγχώριο πρωτάθλημα).

Στον προπονητή μας, άρεσε η παρουσία του Ομάρ στις προπονήσεις και έτσι θα τον προσθέσουμε στη λίστα", ανέφερε ο πρόεδρος της "Τσιμ Μπομ", Μπουράκ Ελμάς, αναφορικά με την ενεργοποίηση της άδειας συμμετοχής του Ομάρ στο πρωτάθλημα μέσω της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ