ΒΟΛΟΣ

Βόλος - Παναχαϊκή 4-1: Άρεσαν οι γηπεδούχοι

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος επικράτησε 4-1 της Παναχαϊκής σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας με τον Σάκη Τσιώλη να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και την εμφάνιση των νεοαποκτηθέντων.

Δείγμα θετικό για την ομάδα του Βόλου το φιλικό με την Παναχαϊκή με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να επικρατεί με 4-1 και να αφήνει ικανοποιημένο τον έμπειρο προπονητή. Ο Έλληνας τεχνικός μοίρασε το χρόνο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του από τους οποίους είδε να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και να μην πτοούνται ούτε από τις πολλές αλλαγές. Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Μαγνησίας ήταν ο Μπαρτόλο που πέτυχε δύο τέρματα ενώ απ' ένα σημείωσαν οι Δουβίκας και Γκουαροτσένα.

Το 1-0 έγινε στο 7' ύστερα από πλασέ του Δουβίκα μετά από σέντρα του Ριένστρα. Το 2-0 έγινε στο 24' μετά από ωραία ενέργεια και τελείωμα από τον Γκουαροτσένα. Η μείωση του σκορ ήρθε στο 41' από τον Αραβίδη. Στο 78' ο Βόλος έκανε το 3-1 με πανέμορφο μακρινό σουτ του Μπαρτόλο ενώ ο Αργεντινός με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-1 πέντε λεπτά αργότερα.

Βόλος (Σάκης Τσιώλης):Γκαραβέλης (46' Κλέιμαν), Ντεντάκης (58' Τέκιο), Φεράρι (78' Κιάκος), Μήτογλου, Κολόμπο (70' Σάντσες), Ριένστρα (58' Γέντρισεκ), Μπαριέντος (80' Λογαράς), Μπαρτόλο, Γκουαροτσένα (84' Κανελλάκης), Λουντεβάλ (58' Τσοκάνης), Δουβίκας (70' Κρητικός)

Παναχαϊκή (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):Μένκα (60' Κολοβούρης), Πάνος (75' Μπελεζάκης), Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης (75' Λαρέα), Πατάπης (37' Πατρώνης), Μουστακόπουλος (68' Παπαχρονόπουλος), Μπρους (55' Αργυρόπουλος), Μασούρας (46' Παπαδόπουλος), Τσερούτι (46' Μπάτροβιτς), Ανάκογλου (57' Σκεπετάρης), Αραβίδης (57' Κουσκουνάς).

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ