ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Ντόστανιτς ανέλαβε προπονητής στα Τρίκαλα

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ντόστανιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράτκο Ντόστανιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων με στόχο να οδηγήσει τη θεσσαλική ομάδα στην άνοδο από τη Football League στη Super League.

Απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τα Τρίκαλα κι από την Τετάρτη (4/7) είναι ο νέος προπονητής της θεσσαλικής ομάδας. Ο 58χρονος Σέρβος προπονητής, Ράτκο Ντόστανιτς, θα αναλάβει το εγχείρημα να οδηγήσει τους "κυανέρυθρους" στην άνοδο από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία.

Ο 58χρονος (25/10/59) προπονητής μετά τη θητεία του σε Βέροια, Διαγόρα, ΑΕΛ, Λεβαδειακό, θα εργαστεί για τρίτη φορά στη δεύτερη κατηγορία. Το 2011-12 είχε 6 παρουσίες στον Διαγόρα και τη σεζόν 2015-16 25 ματς με την ΑΕΛ. Ανακοινώθηκαν επίσης οι Θοδωρής Σκύφτας, ο γυμναστής Γιάννης Παπαϊωάννου και ο Θεοφάνης Τζατζάκης ως γυμναστής αποκατάστασης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΤ:

"Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς. Ο έμπειρος 58χρονος Σέρβος τεχνικός θα καθίσει στο «τιμόνι» του ΑΟ Τρίκαλα τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Το νέο προπονητικό τιμ συμπληρώνεται με τον Θεόδωρο Σκύφτα στην θέση του Διερμηνέα/Άμεσου Συνεργάτη, γυμναστής του ΑΟ Τρίκαλα αναλαμβάνει ο Παπαϊωάννου Ιωάννης και γυμναστής αποκατάστασης ο Τζατζάκης Θεοφάνης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ